2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک میخاد خودشو بکشه نمیاد اعلام کنه . شما هم سالهاس این تصمیم رو داری و هنوز انجام ندادی پس بیخود حرف نزن .

تو افسرده هستی خودتو درمان کن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

تمام تاپیک هات در مورد مرگ فقط اعلام می‌کنی . انتظار داری با گفتن این حرفات بقیه بهت چی بگن؟

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
هعی  اخه چطور

واگذاری سگ هایی که سرپرستاشون دارن مهاجرت میکنن یا از تولگی بگیر که انس بگیره درسته هرگز جای دیگری رو برات پر نمیکنه اون غم خودته مال خودته روزای خوش خودت و اون طفلی منم هرجا روتر میبینم ایست قلبی میکنم اسم لوئی میاد اشکام میچکن 

ولی

اینجوری وارد یه دنیای جدید میشی 

بهتر از همه میدونی سگ زندگی رو زیر و رو میکنه نشاط ومیل به زندگی و هیجان بهت میده 

ما سگ بازیم غیر این نیست حقیقته یه بی سرپرست رو ببر و حامیش بشو پسر گل 

هم خدا دارتت هم یه دوست جدید

هعی  اخه چطور

سایت رابینسه بود واگذاری هاشو ببین برو باهاش چند دقیقه راه برو تا دامپزشکی یا پارک  با سرپرستش برو اگر واکنش داشت بهت حتما قبولش کن روحت تازه میشه 

حیون ها نیاز ندارن باهاشون حرف بزنیم ذهن هامونو میخونن حتی پرنده های من حین حرکتم واکنش میدن یه موجود مثل سگ میدونه میخوان واگذارش کنن و جایی اضافه ست تا بری بخوای همراهت باشه باتمام وجود میپذیرتت و چقدر جفتتون خوشحال میشید

مرسی🙃🙃🐕

روح بعضی آدما خیلی ارجمند یه روح خدمتگذاره نه اینکه کارگر باشه یعنی دیگران از وجودش مثل چشمه سیراب میشن 

منم کلی پرنده دست و پاشکسته دارم لوئی هم امد مریض بود عالی شدن 

تو وجودت این نعمت  روحس میکنم تو باید زنده بمونی هرچقدر تلخ زندگیت ولی برای باقی موجودات تسکینی یه حیون کنارت زندگی کرده ارتباط گرفته بدون صد هزار افسوس که نباشی قدر خودتو بدون پسرای همسن تو حیوان آزارن نه مثل تو