2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 34 پست
دلیل چیو ببخشید متوجه نشدم 

این شش سال قشنگ تهش رو دربیار

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب ایشون اک بخواد بیاد سمت 

خیانت محسوب میشه 

فردا هم به تو خیانت میکنه 

پس ولش کن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

مستاصل شدن ندارع دیگ ۶ سال مدت زمان کمی نیست با یکی بودن اصلا شروع رابطه با همچین وضعیتی کار خوبی ن ...

راستش رو بخواید منم با شما موافقم به نظرم خیلی مزخرفه پسرا همیشه یکیو مسخره خودشون میکنن بعد میان یکی دیگه رو میگیرن حق با شماست 

مرسی عزیز دلم 

قشنگ بپرس حستون چیه چرا اینقدر طول کشیده آیا ارتباط دارید هنوز چرا جدی نکردی 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 
ته چیو دربیاره دیگ داره میگه جدیدا متوجه شده با یکی ۶ سال دوست هستن!! این یعنی هنوزم هست دیگ دلیلش م ...

خو باب. بفهمه دیگ چرا وقتی با اونه ب این پیشنهاد داده

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز