___نیکی___ مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 378 عنوان دزدی😑 104 بازدید | 5 پست لطفا همه کمک کنید که چیکار باید بکنممتوجه دزدی همکارم شدم از حسابای شرکت بقیه ام فهمیدن به نظرتون سکوت کنیم یا به مدیر اطلاع بدیم هر چه دلم خواست نه آن میشود * هر چه خدا خواست همان میشود 1402/04/22 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_dokhtar_paeez_ عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 541 اطلاع بدین من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
آب_آلبالو عضویت: 1400/07/26 تعداد پست: 54791 بگید •••••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE
_dokhtar_paeez_ عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 541 اگه ممکنه رو در رو نگیدمثلا بنویسید براش و بزارید رو میزش بعدا بخونه من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند