ashegbikhial مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2711 عنوان تنهایی 107 بازدید | 6 پست دلم میخواست ازدواج کرده بودم عشقی داشتم باورتون میشه با دوست صمیمی ام دیگه هیچ حرفی ندارم بزنم . اصلا دیگه طرف تلفن هم نمیرم . همش کار کار هم فقط برای درآمدش وگرنه حوصله اونم نداشتم بطرز عجیبی به مرز اینکه بی هیجان هستم رسیدم 1402/04/22 | 19:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_dokhtar_paeez_ عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 541 حالا همه ازدواجا هم به خوشبختی نرسیده که عزیزممطمعنا به وقتش ادم درستت پیدا میشهسر خودتو گرم کن من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
ashegbikhial مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 2711 منم ازدواج کردم تنها تر شدم چطوری تنها تر شدی آخه میدونی وقتی یه جنس مخالف به آدم توجه میکنه . آدم حس خوبی داره چطوری بعد ازدواج تنها تر شدی مگه شوهرت بهت توجه نمی کنه
تارامی عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 1052 چطوری تنها تر شدی آخه میدونی وقتی یه جنس مخالف به آدم توجه میکنه . آدم حس خو ... چرا توجه میکنه منظورم تمام روز تنهام شوهرم دیر میاد خونه همش کار
پارمیداجوان عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 141 حق داری گلم . ایشالا به زودی با یه پسر خوب ازدواج میکنی . منم مثل تو بودم تا همین چند وقت پیش که خدا رو شکر تازه ازدواج کردم بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست ...