2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

565 بازدید | 19 پست

سلام دوستان کسی هست که همیشه از گلوش بوی بد احساس کنه حتی خودشم اینو متوجه بشه من همیشه مسواک میزنم همیشه میرسم به دهنم اما همیشه این حسو دارم و فکر میکنم مثل بوی بد بدنه ک بعضیاهرچقدم حموم برن بدنشون بو میده این بوی دهانم یه چیزه که نمیشه از بین برد یعنی اصلا ادمی هست ک دهنش بو نده حتی اندوسکوپی هم رفتم ولی باز این مشکلو دارم و سنگ لوزه میزنم همیشه داروهم خوردم خوب نشد

شاید دندونت مشکل داره برو دندونپزشکی

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...

قرص نعنا از عطاری بگیر بخور

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکل از معدت باشه ببین طب سنتی میگه با غذاتون پیاز خام بخورید.اولش بوی بد میده اما به مرور زمان دهن و خوشبو میکنه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید