2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چیش خوبه فقط تعداد 9 میلیون در ضمن 10 سال پیش واریکوسل هم عمل کرده 

بچه داری؟چرا ای وی اف نمیکنی؟؟البته ما واسه ای وی اف ازمایش کروموزوم و این دی اف ای رو داد همسرم

بچه داری؟چرا ای وی اف نمیکنی؟؟البته ما واسه ای وی اف ازمایش کروموزوم و این دی اف ای رو داد همسرم

نه بچه ندارم سه بار انتقال دادم منفی شد تو سیکل تخمک کشی dfi رو چک کردیم دیدم 34.9 هست دکتر گفت برو ارولوژی

نه بچه ندارم سه بار انتقال دادم منفی شد تو سیکل تخمک کشی dfi رو چک کردیم دیدم 34.9 هست دکتر گفت برو ...

وای قبل از اینکه بخوان کاری کنن باید اونو چک میکردن مال شوهرم خداروشکر پایین بود تسترونش مشکل داشت اونم گفتن اشکالی نداره مگه همسرت همزمان با خودت نمیومد ارولوژی؟کدوم مرکز میری؟

وای قبل از اینکه بخوان کاری کنن باید اونو چک میکردن مال شوهرم خداروشکر پایین بود تسترونش مشکل داشت ا ...

سری قبل مرکز رستمی بودم که dfi رو چک نکرد این سری دکتر شمالی مرکز ثمر، البته دکتر شمالی هم چک نکرد خودم گفتم که برام بنویس چون شکست تو ivf زیاد داشتم همون اول گفت برو تخمک کشی