2777
2789

دوستم چندماه پیش با یه پسری دوست بود سره یه موضوعاتی باهم کات کردن

بعد همین دوستم خیلییی پسره رو دوسش داشت چجوری بگم ک اون قدری ک دوستم دوسش داشت حس کردم اون پسره نداره خلاصه دوستم بهش نو..د داده بود به من نگفته بود الانم ک کات کردن پسره قاطی کرده میگه عکساتو پخش میکنم الان همون دوستم انقد گریه کرده چشاش کاسه خونه من خودم به اون پسره تکس دادم بهش گفتم پاکشون کنه ولی گوشش بدهکار نیست دوست دارم خفش کنم اینم بگم ک 19سالشه دوستم پسره 21 

پلیس فتا

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در عوض ازش چیزی هم میخواد؟

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.

پسره چون سنش کمه عقل هم نداره هرکاری ازش بعید نیس 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇