2777
2789
علایم خاصی ندارم همه چی میخورم بجز مرغ حالت تهوع ولی نداشتم...

نمیشه به علائم اکتفا کرد اصلا

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتم نگفت گفت کوچیکه هنوز 

میگن اگه نشون نده دختره.ولی دیدم کسایی ک واسشون تو ان تی جنسیت معلوم نشده وبعد پسربوده

انساالله واسه شمام سالم و سلامت وپسرباشه

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
https://uploadkon.ir/uploads/691204_23IMG-۲۰۲۳۰۷۰۴-۱۲۵۳۵۲.jpg

آخخخخ خدا،چطورواسه شمااینقدواضع من مال بچه اولم فقط سرش از پشت افتاده تو عکس

میگن اگه نشون نده دختره.ولی دیدم کسایی ک واسشون تو ان تی جنسیت معلوم نشده وبعد پسربوده انساالله واس ...

توکل بخدا .... حس میکنم دکتر قبلیم بود میتونست تشخیص بده ولی این مرد بود تازه وارد حس کردم نمیتونه تشخیص بده

عزیزم جنسیت بچه های شما چیه؟

من اولی دختره ،الانم هفت هفته باردارم عزیزم،معلوم نیس هنوز

من اولی دختره ،الانم هفت هفته باردارم عزیزم،معلوم نیس هنوز

انشالا بسلامتی عزیزم ...منم اولیم دختره همه زندگیمه ولی دوسدارم این پسر شه چون خیلی دوسدارم ی پسرم داشته باشم ای خدا یعنی میشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز