2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

275 بازدید | 28 پست

سلام من ده هفته ام ولی ۷هفتگی قلب جنین  ایستاده  دکتر بهم شیاف پروژسترون داده بود. الان ۵ روزه قطع کردم ولی باز نشدم   خواهشا کسی اطلاع کامل داره بگه چیکار کنم  کورتاژ نمیخوام بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچی ندارم.     تا چند روز صبر کنم؟

کی رفتی سونو من بعد اینک رفتم سونو ۸هفته بود کفت تو۶هفته متوقف شده کفت باید بری بیمارستان ک مثل شما نرفتم شوهرم گف بریم دکتر گفت حتما برید گفتم نمیام اذیت میکنن صبرکردم بعد سنو سه روز بعدش لکه بینی و بعد ۵روز شد خونریزی کردم و سقط شد خودش چون بچه ای ک میمیره یاپوچ خوش. سقط میشه

کی رفتی سونو من بعد اینک رفتم سونو ۸هفته بود کفت تو۶هفته متوقف شده کفت باید بری بیمارستان ک مثل شما ...

من دوروز پیش سونو دادم گفت باید بری بیمارستان  قرص داخل رحم میزارن. رفتم  اونجا گفت دوباره باید سونو بدی چندروز دیگه.   ولی خودم گفتم صبر کنم باز میشه الان ۵ روزه نشدم. حتی لکه بینی هم ندارم

من دوروز پیش سونو دادم گفت باید بری بیمارستان  قرص داخل رحم میزارن. رفتم  اونجا گفت دوباره ...

برمنم دکتر خیلی تایید کردچون قبلشم سقط دااشتم توخونه دوماه قبل این بارداریم دکتر کفت حتنا بری خطرناکه نامه داد ببین گلم چیزای گرم بخور تحرک داشته باش خودش سقط میشه بیمارستان واقعاا اذیت میکنن من وقت زایمان دخترم دیدم ک یکی مث شما بود هیلی اذیتش کردن برااین قبول نکردم نرفتم شوهرم هرچی اسرار کرد دکتر گفته خطرداره بیابریم نرفتم چیزای گرم زعفرون اینا بخور تحرک داشته باش دورز ببین چی میشه ولی صددصرد خودش سقط میشه