2821
2789
عنوان

نامزدم گم شده😑😑

907 بازدید | 34 پست

دوست پسرمه ۸ ساله با هم بودیم دو سال پیش اومد خاستگاری ولی مادرش اذیت کرد نذاشت رابطمون لانگه ا ن اراکه من اصفهان حتی نمیدونم خونشون کجاست  تقریبا یک ماهه هر دو خطش یهویی خاموش شد باهاش ی کار خیلی مهم  دارم نمیدونم اصن قضیه چیه اگ منو نمیخاست خب میگفت بهم...تا روز اخر میگفت یکم صبر کن شرایطو درست میکنم میام خاستگاری تو این شرایط بدم تنها پناهم بود الان فقط میدونم تو شرکت ماشین سازی اراک کار میکنه شماره مامانشم دارم ولی جرات ندارم زنگ بزنم اینجا کسی از بستگانش تو ماشین سازی اراک کار نمیکنه کمکم کنه؟؟؟

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به مامانش زنگ بزن. بزار يه اقاى زنگ بزنه به مامانش بگه من دوستشم اقاى فلانى خطش خاموشه ميشه شماره جديدشو بگيد

كاربرى سوممه اولى سال ٩٢ دومى ٩٨ نى نى يار لطفا كاربريمو برگردون رمز عبور رو فراموش كردم 
اینستانداره؟

اینستا واتساپ روبیکا ایتا همه رو داره ولی بازدیدش مال همون یک ماه پیشه...اصن میترسم مرده باشه😑😑

هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم‌..‌‌..💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
نامزد من زیر درخت آلبالو گم شده

سواد داری نچ نچ بی سوادی نچ نچ

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

یادش بخیر دوس پسرم گفت داره میره کیش یه وقت کمتر زنگت بزنم دو روز بعدم دیگه پیداش نشد 

هی زنگ پیام پیام 

گریه میکردم که تو دریا غرق شده 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂بعد دوماه پیله بودم اب و خواب نداشتم پیام داد سلام پیله دفعه ااولته دوس پسر گرفتی 

فهمیدم اوکی اینجوری یعنی کات و من چقدر بچه بازی در اورده بودم و هندی