2777
2789
عنوان

مشاوره بدین

52 بازدید | 8 پست

یک مدته بخاطر رفتار بی احترامی وحشتناک پدر و مادر و براذرا همسرم هیچی نمی‌گم نه خوب نه بد . قبلنا که میگفتم شوهرم میدونست حق با منه ولی از اونا حمایت می‌کرد .الان هیچی نمی‌گم میبینم خودشم نمیره داره به من محبت میکنم . ولی گاهی گاهی محض ابروداری خانواده ش یکم سخت میگیره . مثلا همین شبای جمعه کخ همیشه ما میریم با خاله ها و. دایی هاش و پدر و مادرش بیرون . میگه بریم بااینکه دوتا جاریم و براذرشوهرام نمیان . میگه بریم ما منم بخاطر زندگیم سکوت میکنم و میگم بریم . ولی خودش بهم بی اعتنایی نمیکنه ولی پدر و مادرش چرا . حالا به نظرتون این سکوت من که فکر میکنم خدا بزرگه و من از بدی بگذرم و خدا کمک بچه م کنه بد هست به ضررم تمومه ؟اخه میگم زندگی ارزش نداره اونا بدن من خوب باشم . و اینکه چکار کنم چه رفتاری چه لباسی تا تو جمعشون بدرخشم . لاک بزنم ؟شال خوشگل بپوشم ؟کم بگم و کم بخندم ؟چکاز کنم شوهر حساسم بدونه من مشکلی ندارم 

حفظ ظاهر و درایت در رفتار خوبه ...

اما اگر منجر به درون ریزی و سانسور بشه؛ جایی میزنه بیرون ...

فرهنگ خودت و فرهنگ اونا را جمع بزن ...ببین بهترین رفتار که اذیتت نمیکنه چیه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حفظ ظاهر و درایت در رفتار خوبه ... اما اگر منجر به درون ریزی و سانسور بشه؛ جایی میزنه بیرون ... فر ...

شوهرم خیلی سادست اصلا بلد نیست ظاهر بین هست . مادرشوهر م وقتی اون هست الکی تعارفم می‌کنه ولی وقتی می‌ره اونور شوهرم اصلا بهم بی اعتنایی می‌کنه با رفتارش من اگه به شوهرم بگم محض آبروی خانوادش میگه تو اشتباه میکنی اونا دوست دارن.منم با رفتار خوب باید بهش یاد بدم .برای همین نمیتونم بزنمش . الان میگم چکار کنم تو جمع آونا بی عزت نشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم خیلی سادست اصلا بلد نیست ظاهر بین هست . مادرشوهر م وقتی اون هست الکی تعارفم می‌کنه ولی وقتی می ...

کنار شوهرت بشین و براش میوه پوست بکن ...

ازت جدا شد رفت اون طرف سالن، براش میوه و چای ببر‌..

اگر تو جمع خانمها بی اعتنایی دیدی برو تو گوشیت و لبخند بزن ...

دیگران را نمیشه تغییر داد عزیزم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خواهش میکنم  کجا نری؟

شبا جمعه هر هفته با فامیل شوهر چندساله میرن پارک و هرچی یک چیزی شام میاره . برادرشوعر و جاری بزرگم قبلنا میامدن ولی از وقتی من ازدواج کردم و پنج سالی بی احترامی دیدن نمیان البته شوهرش بهتره . جاری کوچیک م یکبار نمیاد یکبار میاد مادرش هم به جاریم زنگ میزنع چیزی نیاز من براتون میارم .حالا هروقت اونا میان به شوهرم زنگ میزنه براتون درست میکنم میارم همه چی شوهرم قبول می‌کنه . ولی به من مادرش بی اعتنایی و بی احترامی می‌کنه بااینکه نسبت به اون دوتا جاریم بیشتر احترام میزارم و هواشونو دارم .شوهرم دوست داره بره شبا جمعه .حالا میگن تو نرو چون همیشه رفتی بی عزت شدی .منم بخاطر شوهرم میرم چون از خانوادش بدی میبینه من می‌خوام مثلا بهش بفهمونم کنارش هستم هرچند شوهرم اوایل برای بیرون رفتن با خانواده م منو خیلی اذیت کرد . الان به من محبت می‌کنه و خونه مادرش و پدرش نمیره ولی این دورهمی رو چون بی احترامی از دایی هاش و هاله هاش ندیده میگه بریم 

شبا جمعه هر هفته با فامیل شوهر چندساله میرن پارک و هرچی یک چیزی شام میاره . برادرشوعر و جاری بزرگم ق ...

من باشم میرم و خوش میگذرونم .چیکار به اونا و بی اعتنایی شون داری .خودت و شوهرت را دریابی اوکیه ✌❤

من باشم میرم و خوش میگذرونم .چیکار به اونا و بی اعتنایی شون داری .خودت و شوهرت را دریابی اوکیه ✌❤

مرسی منم همینو میگم همیشه ‌‌. خونه مادرشو قبول کرده نمیرم چون بهم بی اعتنایی کرده . ولی اینجا اونا بهم بی احترامی نکردن . هرچند یک سری قضیه خواهرزاده شون  و ازم قایم کردن که مشکل داشته الکی گفتن ولی برام مهم نبود مشکلشون خانوادگی بود هرچند همون قضیه رو برای جاری کوچیکم مادرسوعرم تعریف کرده بود . ولی پیش من کلاس میزارع مادرسوعرم که ماهیچ مشکلی نداریم