2777
2789
عنوان

چرا خدا به بعضیا همه چی داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 51 پست

[QUOTE=300525942]درک نمیکنم این جمله رو 😑مثلا چه مشکلی میخواد تو زندگیش داشته باشه؟؟ اره قطعا مشکل داره شاید مشکل او ...[/QU حق حق حق

6 ساعت بود عضو شده بودم تعلیق شدم😸😸 کاربری دوم🥺😖
از یه اخوندی عالم زر و انتخاب رو پرسیدم  گفت اینجوری نیست ک خودت انتخاب کرده باشی

اون اخوند سوادش کم بود 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ظاهر بین هستین 

مطمئن باش خدا اگر ی چیزای داده ی چیزای خیلی مهم تری هم گرفته

مثال خودم میزنم ک نشه برات حسرت ولی میتونی با تلاش خیلی چیزا رو که دوست داری بدست بیاری 

من خودم پولدارم زیبا هستم کلی خواهان دارم هوش بالایی داریم بطوری که یک کتاب دویست صفحع طی یکی دو روز حفظ میشم صفحه به صفحشو چند زبان مسلطم 

ولی پدر و مادرم تو سن کم از دست دادم 

شکست عشقی خوردم ک روانم داغونه 

خوب الان مادیات میتونه کمکم کنه ک اینا برگردن؟؟؟

آیا هوش درسی می‌تونه به من کمک کنه که فکر نکنم به گذشته ؟؟؟؟

آدم های زیاد که خواهانم هستن وقتی من قلبم درگیر یکی دیگه هست ارزشی دارند حضورشون ؟؟؟؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بابا مگه چقدر عمر میکنی حرص این چیزا رو بخوری ول کن 

روی داشته هات تمرکز کن 

مقایسه نکن 

از خدا عزت بخواه 

عزت بالاترین نعمته

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
چون تو عالم زر خودت زندگی الانت رو انتخاب کردی. چون تو اینجوری به تعالی میرسی تو این شرایط و خانواده ...

این علام زر چی هست؟واقعی؟

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

هرکی هرچی داشته تلاش کرده براش دوست منم همینطور بود  سر کلاس دقت میکرد تو طول ترم مرور شب امت ...

اون حتی سرکلاسم سرش تو گوشی... نصف کلاستر و که اصلا نمیاد با دوس پسر میره بیرون... دوس پسرم تاحالانرفته هرچی داشته همه پولدار و هوش قیافه.. پولدلراااا

هععععی منم همینطور....

میرم گرونترین و شیک ترین لباسارو میخرم ولی از بس زشت و بدهیکلم هیچی بهم نمیاد😒 ولی جاریم یه پیرهن ساده از دست فروش میگیره میشه عین عروسک.....

کل مغازه های شهررو میگردم  واسه یه دونه روسری ...آخرسرم امتحان نمیکنم میخرم میام خونه😔😔😔

هییی خدا

شوهرم نجاره... تو یه سانحه یه دستش قطع شده،واون لحظه امید منم قطع شد.... شوهرم ترک و خودمم کوردم .....پرستار بودم ولی بخاطر بچه هام ادامه ندادم سنم کمه ولی دردم زیاده.... ولی خداروشکر۷تاخواهر خوب دارم... لطفا درمورد امضام هیچی نپرسید. ....

بعضیا رو دیدم هر چی دارن از جیبی پدر و مادرشونه ولی بعضیاهم واقعاً تلاش میکنن

برای مثال من یکی از شوهرعمه هام طرد شده به دلایلی از یه مبل فروشی کوچیک شروع کرده حدوداً ۲۰ سال پیش بعد ۶ سال با وام و ...تولیدی کوچیک زد الانم شرکت زده برای فروش و واسه اکثر شهر ها میفرستن و میلیاردر شده 

بعضیا هم از همون اول پولدار بودن 

مامان آراز و دنیز😍❤
درک نمیکنم این جمله رو 😑مثلا چه مشکلی میخواد تو زندگیش داشته باشه؟؟ اره قطعا مشکل داره شاید مشکل او ...

ببین مشکل هر کس و تاب توان مشکل دارای  ادم فرق میکنه من فلان مشکل دارم دارم میمیرم ازش ولی تو اون مشکل داشته باشی ککتم نگزه   در مورد قیاف اینها شک مدارم از همه زیباتری  اعتماد به نفس نداری همین

این علام زر چی هست؟واقعی؟

اره عزیزم همه یه دور از اول تا اخر زندگیمونو اونجا دیدیم ولی یادمون نیس در نهایت خودمون انتحاب کردیم کجا و تو چه خانواده ای متولد بشیم 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اون اخوند سوادش کم بود 

عجبا

من زنگ زدم۰۹۶۴۰ بخشمباحث اعتقادی پرسیدم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

درک نمیکنم این جمله رو 😑مثلا چه مشکلی میخواد تو زندگیش داشته باشه؟؟ اره قطعا مشکل داره شاید مشکل او ...

اسی انقدر ظاهر بین نباش.

خانواده ما هم جوری هست که همه از دور حسرت میخورن.

۱۰-۱۲تا خونه،هر کدوممون یه ماشین جدا،قیافه ها اوکی،من خودم شاگرد اول دانشگاه بودم و همه چیز فراهم،مومن و خداترس، خلاصه همه چی تموم.

و هر کی مارو میبینه فکر میکنه چه زندگی رویایی داریم و حسرت میخوره.ولی هیچ کدوممون آرامش نداریم.

لطفا از روی ظاهر قضاوت نکن دیگران رو.

و من معتقدم خدا همه چیز رو به یک نفر نمیده چون عدالتش زیر سوال میره.

به این جمله شک نکن اسی.

امیدوارم یه روزی بهش برسی