حسادت نمیکنم.. انشاالله که خدا بیشترم بهشون بده...ولی چرا من و امثال من باید با چنین شرایط به دنیا بیایم و اونا همه چی داشته باشن..یه دوست دارم هم دانشگاهیم..خیلی خوشگله قدش بلنده... و خیلی هم باهوشه.. هم اتاقیمم هست و اصلا لای کتابم باز نمیکنه شبانه روز.. اما هوش ذاتی خوبی داره یه چیزو یبار بشنوه یا میگیره هیچ وقتم یادش نمیره معدل الف میشه اما حتی برا امتحانم نمیخونه شاید شب قبلش یا صب در حد یه روخوانی بکنه.. خیلی هم پولدارن خیلی و خواهر برادراش پزشک و مهندسن و کلی با توجه به خوشگلی و موقعیت خانوادگیش خاستگاردارم داره.. اما اصلا اخلاق خوبی نداره و خیلی هم به خودش مینازه.. همه هم جذبش میشنو ازش خوششون میاد.. منم بعد یمدت ارتباط فهمیدم خیلی اخلاق مذخرفی داره...حالا چرا خدا باید به یکی آنقدر همه چی بده... و من تا آخر عمر فقط تو حسرت یدونش باشم... اینا که دیگه اکتسابی نیستن بگم بدست میارم..
خب ژن هست دیگه تو یه جا خوندم هیچوقت از ژنتون ناراحت نباشین
یکی ژنش زیباست ولی ممکنه تو گرفتن بیماری ها ضعیف تر ازاونی باشه که ژن زیبایی نداره
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
چرا اینقدر منی ؟؟؟ منم همکلاسی هام همه چی دارن. من نه قیافه دارم نه هیکل دارم نه قدم بلنده نه پوستم خوبه نه پولدارم نه درسم عالیه و نه اعتماد به نفس دارم🥲
هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممممم .نمیگم در چه حد فقط یه توپ گرد و قلمبه رو تصور کنید 😁😁😁.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم🤗
من و خواهر کوچیکم به فاصله چهل روز ازدواج کردیم... شوهر اون پولدار مهربون دست و دلباز... همه چی براش فراهم... شوهر من بی مسیولیت بداخلاق بی پول و... خلاصه کلکسیون مشکلات
لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه، شوهرم عاقل بشه، دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید
سر کلاس دقت میکرد تو طول ترم مرور شب امتحان راحت بود
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
درک نمیکنم این جمله رو 😑مثلا چه مشکلی میخواد تو زندگیش داشته باشه؟؟ اره قطعا مشکل داره شاید مشکل اون آینه که تو فکر مهاجرت اما فعلا نمیتونه و باباش ناراحتی... اما من مشکل بدبختی و نداری خانوادمه..مشکلم محل زندگیمه.. مشکلم قیافه نداشتنه
چون تو عالم زر خودت زندگی الانت رو انتخاب کردی. چون تو اینجوری به تعالی میرسی تو این شرایط و خانواده ...
از یه اخوندی عالم زر و انتخاب رو پرسیدم
گفت اینجوری نیست ک خودت انتخاب کرده باشی
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡