2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پارسال همین موقع دختر خاله من عمل کرد منم همراهش بودم ،تا فردا صبحش سوند داشت بعدشم توالت فرنگی باید استفاده کنه و راه بره حتما، فقط با کمر بند مخصوصش ....اتفاقا درد هم زیاد نداشت

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
اولش سوند وصل بعدلگن بعدخودش البته بازم بستگی به بدن فردداره

نه اصلا لگن احتیاج نداره چون باید راه بره و فرنگی استفاده کنه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

من خواهر و برادرم ۷ سال پیش به فاصله ۱ ماه از هم عمل کردن اصلا لگن استفاده نکردن

من خواهر و برادرم ۷ سال پیش به فاصله ۱ ماه از هم عمل کردن اصلا لگن استفاده نکردن

ممنون عزیزم خیالم راحت شد اخه خواهرم باید عمل کنه باید بیارمش خونه خودم  لگن جلو بچه ها یه کم چندشه گفتم شاید حالشون بهم بخوره

بعدازاینکه ازاتاق عمل میاره منظورمه وگرنه کلا کسایی که عمل کردن ودیسک دارن باید همیشه ازفرنگی استفاد ...

گفتم که از عمل میان تو بیمارستان سوند دارن بعدشم به زور اگر شکمشون فردا کار کنه چون باید راه برن میتونن از فرنگی استفاده کنن

بعدازاینکه ازاتاق عمل میاره منظورمه وگرنه کلا کسایی که عمل کردن ودیسک دارن باید همیشه ازفرنگی استفاد ...

الان خواهر برادر من از ایرانی هم  استفاده میکنن مشکلی ندارن

ممنون عزیزم خیالم راحت شد اخه خواهرم باید عمل کنه باید بیارمش خونه خودم  لگن جلو بچه ها یه کم چ ...

نه عزیزم خیالت راحت ، خیر ببینی انشاالله فقط باید مواظب رژیمشون باشی که چاق نشه چون تو استراحت، البته دخترشون خودش میگه که اضافه وزن اصلا نداشته باشه

ممنون مهربون خدا خیرت بده

فدات بشم فقط ، خودتون روحیه داشته باشید و به خواهرتون روحیه بدید