2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد از سقط

4468 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم من امروز وارد نی نی سایت شدم.سوالی داشتم لطفا اگر میتونید کمک کنید.من ۴خرداد سقط کردم.۵هفته سقط شد با لکه وخونریزی‌.با شیافم قطع تشد.الان ۵۰روز از سقطم گذشته پریود نشدم.راه حلی دارید؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اونموقع خونریزیت اگرشدیدبوده اشکال نداره کم کم میشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اونموقع خونریزیت اگرشدیدبوده اشکال نداره کم کم میشی

من بچه ندارم.این دومین سقطه.سقط اول بهمن بود بعد سقط سر ۲۷روز پریود شدم الان خیلی نگرانم میترسم مشکلی پیش بیاد

خب حالا بهم بگو قبل از بارداری تاریخ پریودت چندم ماه بوده یعنی چندم هر ماه پریودمیشدی؟ منظم پریود م ...

همیشه منظم بود شاید دو روز جلو مینداختم ولی عقب نه.هیچوقت عقب نتداختم تو عمرم.الان ۳۰سالمه.حتی بعد سقط اولم هم سر ۲۷روز پریود شدم

همیشه منظم بود شاید دو روز جلو مینداختم ولی عقب نه.هیچوقت عقب نتداختم تو عمرم.الان ۳۰سالمه.حتی بعد س ...

بیین مثلا شاید ۲۷ ام هر ماه پریود میشدی بدنت تنظیم رو ۲۷ هر ماه اینجوری ۵ تا ده روز دیگه جا داری 

از طرفی 

از ۹ خرداد تا ۹ تیر میشه ۳۱ روز الان تازه ۴۲ ۴۳ روزه ... صبر کن نگران نشو جا داری تا ۶۰ روز 

اره زیاد بود

بخاطرهمینه نگران نباش 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

همیشه منظم بود شاید دو روز جلو مینداختم ولی عقب نه.هیچوقت عقب نتداختم تو عمرم.الان ۳۰سالمه.حتی بعد س ...

من سه تا سقط داشتم هر کدوم یه جور بودن نگران نباش میاد مگر اینکه باز دوباره بار دار باشی😁 راستی حتما زود اقدام کن ب حرف دکترا ننداز شش ماه دیگه 

بیین مثلا شاید ۲۷ ام هر ماه پریود میشدی بدنت تنظیم رو ۲۷ هر ماه اینجوری ۵ تا ده روز دیگه جا داری&nbs ...

ااا یعنی از قطع خونریزی باید حساب کنم؟؟من از سقط حساب میکردم.معمولا تو تاریخ مشخص نمیشد‌.یبار ۲۵روز بودم یبار۲۶ یبار۲۴.اینجوری.سر تاریخ مشخص نبودم.باشه عزیزم ممنون