swogol مدیر استارتر عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2210 عنوان جهیزیه 128 بازدید | 13 پست میخوام سرخ کن بخرم مارک گاسونیک کدوم مدلش بهتره؟عکسمیزارم زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹ 1402/04/22 | 14:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moh7 عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1973 چرا سرخ کن عزیزم ی چیزی میگم ی توصیه از ی دوست بودن هزینه های اضافی نکن گلم بجاش طلا بخر ک ارزشه💙انشالله خوشبخت باشی طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
swogol مدیر استارتر عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2210 چرا سرخ کن عزیزم ی چیزی میگم ی توصیه از ی دوست بودن هزینه های اضافی نکن گلم بجاش طلا بخر ک ارزشه💙ان ... مرسی عزیزم ❤️ولی خب سرخ کنم برا اینروزا بدردبخوره🤗 زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
sabaasra عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 361 چرا سرخ کن عزیزم ی چیزی میگم ی توصیه از ی دوست بودن هزینه های اضافی نکن گلم بجاش طلا بخر ک ارزشه💙ان ... موافقم باهات منم سرخ کن دارم ولی گذاشتمش تو قوطی یه بارم استفاده نکردمش از سال ۹۶ عضو نینی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀
تن_ها_۱ عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 2292 من ۷ساله دارم اصلا به کارم نیومده بی خودی فقط جا گرفته باید کلی روغن بریزی توش اونم بو میگیره واسه غذای بعدی نمیشه استفاده کنی
moh7 عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1973 مرسی عزیزم ❤️ ولی خب سرخ کنم برا اینروزا بدردبخوره🤗 فدات شم خوشگلم انشاللع ک سفید بخت بشی و با دلخوشی همه چیزت و استفاده کنی💙 طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
swogol مدیر استارتر عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2210 من ۷ساله دارم اصلا به کارم نیومده بی خودی فقط جا گرفته باید کلی روغن بریزی توش اونم بو میگیره واسه غ ... ن عزیزم این سرخکن بدون روغنه زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
swogol مدیر استارتر عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2210 موافقم باهات منم سرخ کن دارم ولی گذاشتمش تو قوطی یه بارم استفاده نکردمش واقعا؟چرا؟خیلی استفاده ها میشه ازش کرد که زاده بهار کوچه فروردین پلاک ۱۹
moh7 عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1973 مرسی عزیزم ❤️ ولی خب سرخ کنم برا اینروزا بدردبخوره🤗 💙 طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
moh7 عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 1973 موافقم باهات منم سرخ کن دارم ولی گذاشتمش تو قوطی یه بارم استفاده نکردمش بجای هزینه های گزاف برای پدر و مادر بنده خدا میتونیم مثلا بجاش یا طلا بخریم یا مثلا بریم ی چیز مهم رو خیلی خوب بخریم مثلا لباسشویی رو ال حی بخریم طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
sabaasra عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 361 واقعا؟چرا؟خیلی استفاده ها میشه ازش کرد که نه اصلا استفاده نداره حتی پلوپز الان فقط خرد کن که همه کار میکنه همزن هم به درد نمیخوره منم ۵ ساله خونه خودمم استفاده ندارم ازشون از سال ۹۶ عضو نینی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀
sabaasra عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 361 بجای هزینه های گزاف برای پدر و مادر بنده خدا میتونیم مثلا بجاش یا طلا بخریم یا مثلا بریم ی چیز مهم ر ... اره اونام هست از سال ۹۶ عضو نینی سایتم بنا به دلایلی با یه اکانت دیگه اومدم 😋😀