2777
عنوان

ببایین یه لحظه

40 بازدید | 4 پست

یک دوستم  برای یه مناسبتی یه هدیه ۲۰تومنی اورده بود منم یه هدیه سی تومنی بردم برای همون مناسبتش بقیه فامیلاش درحد ۱۰۰پول دادن حالامن همش ناراحتم که برای من بدشده آخه من درحد خودش یه مقداربیشترجبران کردم بده بستونی باهاش نداشتم

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
ناراحت نشو چون در حدی بردی ک خودت تونسته بودی و خودش بهت داده بود 

من دلم بودبیشترببرم حتی رفته بودم سفربراش یه سوغات کوچیک آوردم اون رفت هیچی به هیچی  ولی من کادواون توجمع بازنکردم برای من توجمع بازکرد یه حس بددارم کلا دیدم زیادپایه نیست برای هم هدیه زیادببریم منم کم بردم ولی همش میگم بقیه نمیدونستن اون بمن چی آورده حالاراجع من چه فکری میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من دلم بودبیشترببرم حتی رفته بودم سفربراش یه سوغات کوچیک آوردم اون رفت هیچی به هیچی  ولی من کاد ...

کلا همیشه بخوای ب این فکر کنی بقیه راجب چی فک می کنن اذیت میشی باهاش همینجوری برخورد کن خیلیا لیاقت اینکه مهربونم باشی ندارن 

من خودم همیشه با رفیقم بودم بهترین کادوها رفته بود برا من ی کادو ۷۰ هزارتومنی گرفته با اینکه داره  

کلا همیشه بخوای ب این فکر کنی بقیه راجب چی فک می کنن اذیت میشی باهاش همینجوری برخورد کن خیلیا لیاقت ...

اره ابنم وضع مالیشون نسبت بماخیلی توپه خودمم میدونم بیخودی خودم اذیت میکنم به هرحال یه تجربه بود 

مرسی که برام پیام گذاشتی نیازبه درددل و صحبت بایکی داشتم ممنونم ازت