2777
2789
عنوان

همسرم کتکم زد

315 بازدید | 17 پست

دیشب سر یه بحث برای اولین دفعه و بعد 1۰ سال کتکم زد هر چی تلاش میکنک نمیتونم فراموش کنم هر چی تلاش میکنم تو خونه بند نمیشم میخوام برم قهر اما زن قبل همسرم و پسرش باعث این دعوان نمیخوام دشمن شاد بشن نمیدونم چیکار کنم میخوام همسرم تنبیه بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سرویس نده ، لوتدی کن

طرف کتکش زده بره براش لوندی کنه؟! 

راهکارهاتون تحقیر آمیزه

الان باید دنبال کارای پزشکی قانونیش باشه تا طرف دوباره تکرار نکنه کارشو!

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

به شدت باهاش رسمی بشو، ی بار داداش من اوایل ازدواجش این غلطو کرد زنداداشم گفت ی هفته تمام باهاش رسمی بودم کارهای خونه رو میکردم ولی با اون انگار دیواره، داداشم به غلط کردن افتاد، دیگه همون شد اخرین بارش، الان چهارده ساله خوش و خرمند خداروشکر

طرف کتکش زده بره براش لوندی کنه؟!  راهکارهاتون تحقیر آمیزه الان باید دنبال کارای پزشکی قانونی ...

کبود نشه

همسرم خیلی بدش میاد تو روش بیاستم اگه برم پزشک قانونی مطمینم کارمون به جدایی میکشه

کبود نشه همسرم خیلی بدش میاد تو روش بیاستم اگه برم پزشک قانونی مطمینم کارمون به جدایی میکشه

پس خیلی جدی بهش تذکر بده و کاری کن آخرین بارش باشه 

چون یه بار که حرمت ها شکست، دیگه بعدش همه چی عادی جلوه می‌کنه و یه بار میشه دوبار و سه بار 

عقاب شکاری نترسد ز بوم، دو مرد خراسان دو صد مرد روم!

یعنی نرم قهر؟

عزيزم خونه ات رو ول نكن اولا بعد هم ديدم كه تو پاي شوهرتون هم شيشه رفت يه جورايي كارما بُود، باهاش سرسنگين شين ، نميدونم دقيقا بحثتون سر چي بُوده در رابطه با بچه اش، ولي بازوجودي كه كارش اصلا توجيهي نداره و حق اينكارو نداشت كه شما رو بزنه اما درك كنين كه احتمالا تحت چه فشار عصبي اي قرار گرفته چون دست به كاري زده كه ميگين تا حالا نكرده بُوده . اگه ميتونين باهم مشاوره برين 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
عزيزم خونه ات رو ول نكن اولا بعد هم ديدم كه تو پاي شوهرتون هم شيشه رفت يه جورايي كارما بُود، باهاش س ...

تو پای من شیشه رفت، سر یه موضوع کوچیک بود من عصبی شدم سینی چای رو چپ کردم میدونم کارم اشتباهه اما این دلیل نمیشه کتکم بزنه