2777
2789
عنوان

چطور میشه؟

113 بازدید | 14 پست

ک ی رابطه یکطرفه میشه؟ مگه میشه ب یکی محبت کرد توجه کرد عشق ورزید اما اون اصن اینا رو نبینه و برعکس حتی متنفر بشه از طرف!پس چرا میگن از محبت خارها گل میشود؟

وقتی که طرف مقابل هدفش آسیب زدن یا رابطه و سلطه باشه و خودخواه باشه کوری احساسی میگیره.

بعضیا هم هستن که عشق از نظرشون با ما متفاوته. واسه همین هر کاری انجام بدی اون به حساب عشق نمیزاره.

به طور طبیعی از حدی بیشتر عشق باشه دیگه حال بهم زن میشه.. آدم زده میشه ( خودم اینجوریم)

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز به روز میفهمم تازه منی که انقدر سختیای بدی کشیدم چی بگم از جنگیدنم خسته شدم نشستم بببنم تهش چی م ...

ایشالا دری از رحمت خدا ب روتون باز بشه و خوشبخت بشید

یه سوال بی ربط داشتم ازتون 

چون شما شباهت زیادی به همسرم داری برا همین 

شما گفتی کشاورزی میکنی 

اون کار کشاورزی برا خودتونه یا پدرتون ؟؟؟؟

اگه برا پدرتونه 

دختری که باهاش ازدواج میکنی و دقیقا اونی باشه که تو میخوای فقط نخواد بری کار پدرت و بکنی چون خودت کلی کار داری د دو شغله ای ناراحت میشی و دعوا را میندازی ؟؟؟؟

مستقیم هم بهت نگه ها نرو فقط حس کنی خوشش نمیاد بری باغ کار پدرت و بگنی 

یه سوال بی ربط داشتم ازتون  چون شما شباهت زیادی به همسرم داری برا همین  شما گفتی کشاورزی ...

سلام.کشاورزی مال خودمونه زیاد وقت نمیگیره. ن والا ناراحت نمیشم.اما بالاخره شغل خودم اولویت هست نسبت ب کار پدرم.باید بتونه تعادل ایجاد کنه

یه سوال بی ربط داشتم ازتون  چون شما شباهت زیادی به همسرم داری برا همین  شما گفتی کشاورزی ...

ن دعوا چرا راه بندازم بالاخره اون بابامه اینم خانومم البته الان مجردم.شوهرتون کشاورزه؟

ن دعوا چرا راه بندازم بالاخره اون بابامه اینم خانومم البته الان مجردم.شوهرتون کشاورزه؟

نه خودش کلی مشغله  دارهو همیشه خستست ولی چون پدرش باغ داره به جااینکه بره سراغ کار خودش میره کمک اون

والا به من که ربطی نداره به فکر خودشم که زیادی خسته نشه