2777
2789
عنوان

کیست مویی

| مشاهده متن کامل بحث + 6957 بازدید | 29 پست
آره بالای خط باسنم درد میکرد الان میبینم برامده شده خوندم سایتو همه گفتن کیست موییه حتی نمی دونم الا ...

ببین امروز برو حتما پماد تتراسایکلین بگیر روزی دو بار بزن روش فقط چون زرده به لباست پس میده گاز استریل بگیر بزار روش 

بعد یه دونه هم پماد روغن سیاه بگیر از داروخانه اونم شب موقع خواب بزن 

فقط برو دکتر برات چرک خشک کن بنویسه 

این جوری درمان میشی

من همسرم درمان شد این طوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تازه امسال جراحی کردم بینیم شکسته بود واقعا از جراحی می ترسم ... چه دکتری باید برم ؟ 

اول همین دکتر عمومی محلتون نشون بده بعدش خودش ادرس میده کجا یا پیش کی بری 

بعدش اونا برسی میکنن فوقش با عمل حل میشه دیگه

ترسو استرس نداره ک ..اگه عمل کردنی باشه..یه عمل سادس

بعد عمل هم دکتر خودش میگه چقد استراحت کنی چیکار کنی یا نکنی 

اصلن خودتو نترسون عزیزم

انشاالله ک اصلن عمل کردنی نباشه..به همین عطاری های محلتونم بگو اونایی ک طب سنتی خوندن اونام راهنمایی میکنن

خلاصه نگرانی نداره

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

شما عمل کردین ؟ چجوری بود ؟ ردی ازش موند ؟ دوره نقاهتش چه قدر بود ؟ 

من عمل کردم عملش یه کوچولو فرق داره با دیگه عمل ها مثلا اندازه ۲ تا بند انگشت یا بهتره بگیم ۲ سانت برش میدن(اینم بگما واسه هر کس شاید فرق داشته باشه بستگی به این داره که چقدر باشه کیسته)بعد اکثر دکترا بخیه نمیزنن یعنی باید هر روز پانسمان کنی تا روزی که زخم کاملا بسته بشه ببین

دوره نقاهت اش کلا هفته اولش یکم سخته بعدش اوکی میشه ۲ ماه یا ۱ ماه زمان ميبره تا زخم کامل بسته بشه ولی همینطور که گفتم ۱ هفته یا۲ هفته که بگذره کاملا به زندگی عادی برمیگردی

ولی برو دکتر ایشالا که نباشه ولی اگر بود که زودتر به دادش برسی چون هر چقدر بگذره برشی که میخوان بدن بیشتر میشه

🌙💜

ببین امروز برو حتما پماد تتراسایکلین بگیر روزی دو بار بزن روش فقط چون زرده به لباست پس میده گاز استر ...

این راه درمان اصلیش نیس چون اکر هم رفع بشه موقتیه منم یجا خوندم که بنفر گفته بود مرهم سیاه 

چون اگر راه درمانش این باشه دکترا هیچوقت عمل نمیکنن🧡

🌙💜

تتراسایکلین دارم بزنم روش  الان ؟

آره عزیزم بزن یه دستمال هم بزار روش 

فقط تتراسایکلین باعث میشه چرکاش بیاد بیرون حتی مو هم در می‌یاد از داخلش چون واسه همسره من مو اومد از سولاخش بیرون من سریع کشیدمش بیرون 😅

اگه میتونی به یکی تو خونه بهش بگو نگاه کنه برات 

همسر من چند ساله کیست مویی داشت و از عمل جراحی می‌ترسید بخصوص از بی حسی نخاعی که یکی از دوستانمون یه دکتری رو معرفی کردن خودشون کیست مویی داشتن و بدون عمل جراحی پیش دکتر کاظمی درمان شدن . ماهم رفتیم پیش ایشون و یکسری پد نانویی به ما دادن که همسرم تقریبا تو دو ماه درمان شد . من شماره ی ایشون رو براتون می‌گذارم حتما مراجعه کنید

۰۹۳۶۷۴۶۱۸۱۶

همسر من چند ساله کیست مویی داشت و از عمل جراحی می‌ترسید بخصوص از بی حسی نخاعی که یکی از دوستانمون یه ...

سلام وقتتون بخیر ، درخواست دوستی دادم میشه لطفا قبول کنید ،چند تا سوال داشتم ،ممنون میشم

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی  بنام آقای دکتر  کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا تو‌ی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره  شمارشو براتون میگذارم

09367461816

دختر من ۱۴ سالش بود که کیست مویی درآورده بود که فکر عملش منو خیلی اذیت میکرد که خداروشکر توسط دوستان با یه دکتر طب سنتی  بنام آقای دکتر  کاظمی آشنا شدیم که واقعا همه جوره کارش درست بود و حدودا تو‌ی چند دوره دخترمو درمان کرد که دیگه الآنم هیچ مشکلی نداره  شمارشو براتون میگذارم

09367461816