2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دختر ندارم ولی روزای تخمک گذاری تقریبا میشه روز ۱۳ تا ۱۵ از زمان پریودی 

یعنی شما اگر اول ماه پریود بشی ۱۳_۱۴_۱۵ احتمال تخمک گذاریت هست و معذرت می‌خوام یه ترشح شبیه سفیده تخم مرغ داری اون موقع بهترین زمان برای پسر داشتن هست 

حالا قبل این تاریخ و بعدش مخصوصا روزایی که نزدیک دوره ی پریودی باشه بهترین زمان برا دختر 

پریودهام ۳۲ روزه بود

اولی:  روز ۹ ب بعد ی شب درمیون

دومی::: روز ۱۲ ۱۵ ۱۶ پریود.

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

برای جنسیت خاصی برنامه ریزی نکردیم روزاشم نمیدونم طی دوره بود زیاد بود معلوم نیست کدوم بوده 😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یادم نیس 

بعد ماه رمضون بود فقط یادمه 

رژیم غذایی دختردار شدن از دیدگاه طب سنتی

👧🏼اگر پدر یا مادر یا هر دوی آنها دارای مزاج گرم و خواستار فرزند #دختر باشند،باید رژیم غذایی که حاوی غذاهایی با #مزاج_سرد است تجویز و میزان رطوبت یا خشکی رژیم غذایی نیز بر حسب مزاج فرد تنظیم شود . توصیه‌های غذایی مادر و کودک در این خصوص به قرار زیر است.

👧🏼مصرف لبنیات را افزایش دهید.

👧🏼از میوه‌های دارای مزاج سرد و تر از جمله مرکبات، انار، آلو، هندوانه، آلبالو، گیلاس و زردآلو بیشتر استفاده کنید و مصرف میوه‌های گرم‌مزاج مانند خرما، انجیر، انگور و انبه را کاهش دهید.

👧🏼میزان مصرف سبزیجات از جمله کاهو، خیار، گوجه، گشنیز و کدو را افزایش داده و از مصرف انواع کلم، سیر، پیاز، کرفس، زنجبیل، فلفل، سیاهدانه، ترب، انواع کلم و کنگر بپرهیزید.

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)