2777
2789
عنوان

بچه ي لجباز و نق نقو

167 بازدید | 9 پست

با سلام

خانمها دختر ٣/٥ ساله اي دارم كه به شدت لجبازي ميكنه،  هر جا ميرم صداش رو اسلحه ميكنه و سرش ميندازه.

مثلا چند روز قبل جشن عقد دادشم بود موقع رقص عروس و داماد مي رفت وسط تالار و منم كه ميرفتم كنار بكشمش پاهاش رو ميكوبيد زمين و جيغ ميزد، ميريم جايي مثلا خونه ي مادرم يا پارك  موقع برگشتن اونقدر جيغ و داد ميكنه كه اطرافيان فكر ميكنند من دارم خشونتي بهش اعمال ميكنم. نمونه ي اخرش رفته بوديم رستوران اونقدر شلوغي كرد و به پدرش ميگفتم كه تو رو خدا يا پاشيم بريم و يا تو يه جوري ارومش كن بياد بشينه، اونم بيخيال ميگه بچه هست!!! به خدا اخرش سرم رو انداختم پايين و تنهايي يه جايي نشستم كه كسي ندونه من مادر اينم! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما از مشاور کمک بگیر راحت مشکلت حل میشه البته که ۳ سالگی اوج لجبازی کودکه اما علت زیادش میتونه جلب توجه کودک،زیاد بکن نکن داشتن برای کودک،اغنا نشدن نیاز به بازی و ... باشه راهنمایی بیشتر خواستین در خدمتم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@

تو این سن بچه ها خیلی لجباز میشن.سعی کن زیاد بهش امر نهی نکنی زیاد نه نگی بهش.وقتی سر وصدا راه میندازه دست و پاتو گم نکن ریلکس باش و باج نده بهش

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
تو این سن بچه ها خیلی لجباز میشن.سعی کن زیاد بهش امر نهی نکنی زیاد نه نگی بهش.وقتی سر وصدا راه میندا ...

اخه مراسم مردم رو خراب ميكنه، موقع عقد ميخواست بشينه وسط عروس و داماد، اطرافيان هم بهم چشمهاشون رو سفيد كردند كه برش دار رفتم با محبت بكشم كنار جيغ و داد و كوبيدن پاها رو زمين، به خدا خطبه ي عقد عروس و داماد رو بهم زد.

اخه مراسم مردم رو خراب ميكنه، موقع عقد ميخواست بشينه وسط عروس و داماد، اطرافيان هم بهم چشمهاشو ...

مراسم های خیلی مهم رو بذارش پیش کسی که سرش گرم شه نیاد وسط جمع.چاره ای نیس باید مدارا کنی تا بگذره 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
مراسم های خیلی مهم رو بذارش پیش کسی که سرش گرم شه نیاد وسط جمع.چاره ای نیس باید مدارا کنی تا بگذره&n ...

جشن دادشم بود چون همگي اونجا بوديم مجبور شدم ببرم والا تو مهموني هاي مردم كلا بچه نمي برم.