سلام دوستان...پسرم رو آزمایش دادم ذخیره اهنش بشدت پایینه وویتامین دی هم کمه..دکتر شربت آیروفیکس برا فقر اهنش و ی قطره هم دادم برا ویتامین دی...الان مشکل من اینه بچم هرکاری میکنم غذا نمیخوره..ی کیلو کم کرده...چهار روز هم هست ک اصلا ی لقمه هم نخورده...هرچی زنگ میزنم دکترش بر نمیداره..چیکار کنم؟
میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی😢...(هورااااا پسرم خوب شد😍😍😍پسرم حساسیت ب پروتیئن گاوی داشت ک کاملا خوب شده....اینو میگم ب تمام کسایی ک مشکل من رو داشتن فقط پرهیز از چیزایی ک بچتون بهش حساسیت داره میتونه کمکتون کنه وگرنه هیچ دارویی کمکتون نمیکنه..دیدم ک میگم😙😍ب امید سلامتی کامل همه بچه ها😍😍😍
چند وقتشه عزیزم؟ ببخشید یه سوال در مورد امضاتون علائمش وقتی لبنیات میخورد چی بود و کی خوب شد؟
چهارسال وسه ماه....اسهال خلطی بود ی سال و دوماه کامل خوب شد
اها ممنون از وقتی دارو شروع کردی نمیخوره چیزی؟؟! یعنی هیچی هیچی؟ تنقلات میخوره؟ کیک و اینا؟
قبلا تنقلات میخورد غذاش هم در حد دولقمه اونم ی وعده در روز...الان از وقتی دارو هارو شروع کردم همون دو لقمه رو هم نمیخوره