2821
2789
عنوان

رژیم 5روزه

5243 بازدید | 2 پست
من از امروز شروع کردم یه رژیم 5روزه بگیرم. روز اول: 5عدد سیب متوسط از صب تا شب اگر دوس داشتین دارچین بریزین روش بخورین مزه ی بدی نداره.فقط فقط سیب درختی خواستین درکنارش سالاد با سبزیجات استفاده کنید البته اگر سیب ته دلتون رو نگرفت . روز دوم:5عددتخم مرغ پخته بدون نون از صب تا شب دوس داشتین در کنارش سالاد کم و سبزیجات استفاده کنید. روز سوم:ماست کم چرب وخیار یا ماست و کدو من داخلش سبوس برنج با سیر میریزم آخه سیر برای چربی سوزی خوبه .سبوس برنج هم برای موهامون. روز چهارم:نصف سینه ی مرغ پخته من به دلخواه بجاش ماهی دریا بخارپز میکنم میخورم البته بدون برنج و نون.دلتون خواست سبزیجات با سالاد کم . روزپنجم:کلا سالاد با سبزیجات من تو سالاد هویچ.قارچ.کلم سفیدوقرمز.کاهو.فلفل دلمه.پیاز.گوجه.خیار.کدو.استفاده میکنم. 🚫نوشابه.دوغ.چای شیرین ممنوع🚫 روزانه چای سبز با زیره و رازیانه ولیمو ترش یا عمانی و چوب دارچین و زنجبیل دم میکنم میخورم تقریبا روزی یه فلاکس قبل از خواب هم یه لیوان میخورم البته بدون قندو شیرینجات. روزانه حلقه کمر میزنم حالم خوب بود روزی 40تا60 دقیقه.ولی اگر رو فرم نبودم روزی 20تا40 دقیقه. طبق این برنامه در عرض یه هفته 1.5تا2کیلو کم میکنیم ورزش هم در کنارش باشه که صد در صد 2کیلو کم میکنیم.من که از امروز شروع کردم.با وزن 82 وقد 163 وزن موردنظرم هم60کیلو هستش.البته 2سال قبل وزنم 96بود.بعد این 5روز یه هفته استراحت به خودم میدم مثلا حبوبات میپزم میخورم:نخود یا لوبیا چیتی میپزم بدون ادویه و روغن و رب گوجه.بامیه الان فصلش هست عالیه واسه رژیم میپزم بعد روش آبلیمو و نمک میریزم میخورم مزه ش هم عالیه . غذاهام 8هم تو این یه هفته استراحت بدون روغن وسعی میکنم بخارپز و کبابی و آپزی باشه کاملا رژیمی برنج و نون هم به میزان کافی میخورم که دچار ریزش مو نشم .بعد این یه هفته استراحت میریم واسه رژیم 5روز بعدی.طبق همون رژیم عمل میکنیم فقط بجای ماست و خیار یه روز رو یه لیتر آبهویچ میخوریم و روز بعد بجای سیب درختی یه روز رو یه لیتر شیرکم چرب بعد اگر احساس گرسنگی کردیم میتونیم در کنارش سبزیجات و سالاد به میزان کم بخوریم که معده گشاد نشه. امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم.💋💋💋 هر کسی هم که طبق این رژیم عمل کرد بعد بیاد نظرشو بده.ایشالله که نتیجه بخش باشه.
هردو عالم فدای پدرومادرم.خیلی دلتنگتون هستم.چرا منو تنها گذاشتین.من الان نیاز به بودن در کنارتون دارم.حالا که قرار بود منو تنها بزارین چرا تصمیم گرفتین که من رو بوجود بیارین،منو وارد دنیایی کردین که بعد ازشما تنها باشم.غم نبودنتون روی دلم سنگینی میکنه.خیلی دوستون دارم.همیشه بیادتون هستم حتی با یه صلوات
این رژیمها بدنتو داغون میکنه به انزیمهای بدنت فشار میاد هورمونهای بدنو شوکه میکنه عوارضش بعدا میاد سراغت عصبی شدن کم شدن میل جنسی تحریک پذیری زیاد اینا چند موردشه .فقط.با سلامتی خودتون بازی نکنید .رژیم کالری بگیرید ودر کنارش ورزش کنید
خدا بهترین نعمتی که بهم داد خودش بود.حس بودن با خدا خیلی زیباست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم