2777
2789
عنوان

سگ هاسکی

125 بازدید | 11 پست

ما کردستان هستیم میخام هاسکی بگیرم زمستونا خیلییییی سرده و تابستونا خشک و گرم البته نه اندازه جنوب اینا در رده 30 درجه تا 38 اگ خیلی گرم باشه
شرایط نگه داریش چیه و ب نظرتون خوبه بگیرم؟

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای تجربه ی اول هاسکی گزینه ی مناسبی نیست 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

سگ‌هاسکی مال محیط های سرده دمای مطلوبشون و سایر اطلاعات دقیق رو تو نت بخون . فقط خواهشا محیطش بزرگ باشه که بتونه بازی کنه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اگه میخوای در حقش ظلم کنی بگیر هاسکی باید جای سرد باشه به خدا گناه داره

من خودم حامی حیواناتم و خب سوال پرسیدم ببینم درسته بگیرمش یا ن

سگ‌هاسکی مال محیط های سرده دمای مطلوبشون و سایر اطلاعات دقیق رو تو نت بخون . فقط خواهشا محیطش بزرگ ب ...

دمای مطلوبش چیه لطفا میشه بم بگید؟

اره داره

خب

یه استخر کوچیکی یا یه حوض اب براش درست کنین گرمش شد بره داخلش 

واسه خونه شم یه جایی باید درست کنین تو سایه باشه بره داخلش بخوابه 

کلا هاسکی مال اب و هوای قطبه به درد اب هو هوای ایران نمی خوره ولی یکی از دوستام تو اصفهان با این شرایط که گفتم داره نگه میداره و راضی ام هست

دنبال شغل نیستم اگر تاپیکی در موردش میزنم به قصد کمک و ایده دادنه
دمای مطلوبش چیه لطفا میشه بم بگید؟

دقیق اطلاعای ندارم چون خودم هیچوقت هاسکی نداشتم ما سمت جنوبیم هوا خیلی گرمه تو نت سرچ کن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام