2777
2789
عنوان

بند ناف تک شریانی و مرده زایی😭

1690 بازدید | 6 پست

اونایی که مثل من این تجربه تلخ رو داشتن بیایید شرح حال بارداریتون و تعداد سونو هایی که رفتید رو بگید انشالله که بارداری بعدی به سلامتی باشه وعکس نی نی های خوشگلمون رو بفرستیم♥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی انتی بهم گفتن بند ناف تک شریانی 20هفته اکو قلب سالم بود دوباره24هفته هم سونو دادم همه چی خوب بود دفعه بعدش 32هفته سنو وزن رفتم گفتن رشد شکم دوهفته بیشتر از سن بارداری هست 😥چون دیابت بارداری داشتم گفتن ممکنه این علتش باشه 😫و وزنش بالاس قرار شد هفتگی ان اس تی بدم 32هفتت خوب بود33هفته4روز دوباره رفتم ان اس تی متاسفانه صدای قلبشو نشنیدن 😭سونو دادم گفتن که مرده. اخ که زندگی روی سرم خراب شد😞دیگه انقباض هام شروع شد شبش بیمارستان رفتم وبه خاطر بریچ بودن جنین سزارین شدم. بعدش دکتر گفت شکم و کبد بچه ام بزرگ بوده حالا بچه رو دادیم ازمایش😰چون یکی دوروز بود بچه تو شکمم مرده بود خون توی ریه ام دیدن فعلا ۳روزه بستری ام دعا کنید زودتراز این دردسر نجات بیام معلوم نیست چند روز دیگه بستری بمونم😢