2777
2789

عزیزم میسه یه توضیحی راجع بهش بگی؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
عزیزم میسه یه توضیحی راجع بهش بگی؟ 

راستینش من خودم تو اینستا آشنا شدم و قراره امروز ثبت نام کنم کار های مثل تایپ ادمینی تصحیح امتحان پاسخگویی ساخت بنر و... رو انجام می دیم نشان اعتماد هم داره ولی باز می ترسم

کاربری دست دو نفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیشناسم ولی یه سریا این مدلی پیام دادم همه اول پول میگیرن و هر کاری باشه اصلا نباید پول بگیرن 

شما استخدام میشی قرارداد میبندی براشون کار‌میکنی 

جایی هم که سفته میگیرن که کار حضوری باشه

تو بخواهی می شود🌱

راستینش من خودم تو اینستا آشنا شدم و قراره امروز ثبت نام کنم کار های مثل تایپ ادمینی تصحیح امتحان پا ...

برای ثبت نام پول میخواد؟ 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
برای اینکه عضو شرکت بشید بله ۱۴۹ تومان

عزیزم نکن اینکارو من قبلا گیر همچین آدمای متقلبی افتادم حتی اون 149 هزار تومن هم نمیتونی از دستتشون در بیاری

برای اینکه عضو شرکت بشید بله ۱۴۹ تومان

من خودم قبلا یه سایت همین طوری ثبت نام کردم هر کیم میگفت کلاهبرداریه گوش نمیکردم تا این که دیدم واقعا کلاهبرداریه