2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا کنه فقط تو سینک کارش کرده باشه کار به قوری و سماور نکشیده باشه 

نه ممکن بوده بسوزه 

رحم کرده بخودش

سینک راانتخاب کرده

چیکارکنه بدبخت کاری که ازدستش برمیومده

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
فکر کن اگه اونجا به جای یه آقا،یه خانوم میرفت تو ابدارخونه😨

خب بره،میگفت منتظر بمون کارم تموم بشه،اوووووغ اونجاراحس کردم بوسگ مرده میداده

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
دیگه معلوم نیس شاید اگه لج میکرده با یکی ،چاییشو مورد فیض قرار میداده

کف میکرده رو چایی تابلو بوده،

میگفتن تو یه اداره طرف رفته ابدار خونه برای چایی دیده ابدارچی داره تو سینک میشاشه😵‍💫😂😂😂 ...

یه آبدارچی اداره دوستم داشت

روز آخر او.مده بهشون گفته حلالم کنید

یه سری منو دعوا کردین بدجور منم رفتم تو قوری شاشیدم به همتون دادم 

بعد به دوستم گفته او نروز فقط تو چایی نخوردی 

نه ممکن بوده بسوزه  رحم کرده بخودش سینک راانتخاب کرده چیکارکنه بدبخت کاری که ازدستش برمیومده

خاله من ۵ تا پسر داره قد و نیم قد،الان خدا رو شکر بزرگ شدن بی شعورها😄،این که میگم مال زمان بچگیشونه

اینقدررررر اینا شیطون و آتیش پاره بودن اشک خاله م در آورده بودن،یه بار داشتیم آرومش میکردیم گفت اینا میرن تو قوری میشاشن😰😐.از همون موقع ما دیگه خونه خاله کوفت هم نخوردیم

یه آبدارچی اداره دوستم داشت روز آخر او.مده بهشون گفته حلالم کنید یه سری منو دعوا کردین بدجور منم ر ...

حاک

یه آبدارچی اداره دوستم داشت روز آخر او.مده بهشون گفته حلالم کنید یه سری منو دعوا کردین بدجور منم ر ...

دروغ گفته🤣

حتما دوستتم خورده دیگه خواسته حالش بد نشه گفته تو نخوردی

خاله من ۵ تا پسر داره قد و نیم قد،الان خدا رو شور بزرگ شدن بی شعورها😄،این که میگم مال زمان بچگیشونه ...

ابییبببببببببببیییییییییییی