2777
2789
عنوان

اقا یع سوال

111 بازدید | 15 پست

دختر من خیلی خو‌خوشگله موهاش طلاییه چشاش سبزه دماغ قلمی و فللان 13 سالشه بعد اعتماد بنفس بشدت پایینی داره بشدتتت 

حالا داستان اونجاس 

باشگاه میره هر جا میره بش میگن خیلی قشنگی بعد این اینارو به تمسخر میگیره واقعا دیونه شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم با این تفاوت ک واقعا زشتم 

خفهدشو خاعرم همه قشنگن اصن درک نمیکنم این بچها رو به این خوبی خوشگلی الان دختر من دهن مومنو صاف کرده حاجی شبیه روسای 

بخدا من میدونم پشت این نظر  که میگی من زشتم زیای خفته نشسته

خفهدشو خاعرم همه قشنگن اصن درک نمیکنم این بچها رو به این خوبی خوشگلی الان دختر من دهن مومنو صاف کرده ...

بخاطر سنشه من درک میکنم :))))

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
مشکل اینه مقایسه ام نمیکنه 

حالا مقایسه هم نباشه تو دوره نوجوانی بچه ها خیلی سر ظاهرشون حساسن حالا اونم شاید دنبال عیب تو خودش میگشت که همچین میگفت خودتو نگران نکن تو این سن همه دوست دارن به خودشون برسن و بهترین باشن

[QUOTE=300473998]بعدا که میگذره میشینن به خودشون میخندن چیزی که الان براشون مهمه یه سال دیگه کاملن بی اهمیت میشه براش ...[/QUO بزرگ تر که میشن انقد دقدقع داشته میشن که اینا به یه ورشونم نیست