2777
2789
عنوان

میشه بیاید

38 بازدید | 7 پست

سلام ۱۹ سالمه من پریودیم خیلی بهم ریختس یعنی اینطوریه ک مثلا ۲۰ اردیبهشت پریود شدم تا۵خرداد پریود بودم بعد قبل ۲۰ اردیبهشت توی ماه بهمن از ۲۶بهمن تا۱۲ اسفند پریود بودم قبل بهمنم اخرین بار فک کنم ابان یا مهر پریود شدم یادم نیس بنظرتون مشکلم چیه؟چکار کنم؟من شرایط دکتر رفتنو ندارم

منم پریودیم بهم ریختس همسن شماهم هستم مال من دیر به دیره خیلی اذیت میشم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شما اگ شرایطشو داری برو دکتر اینطوری خیلی سخته من شرایط دکتر رفتنو ندارم

رفتم دکتر زنان میگه هیچ کارت نیست ولی دکتر طب سنتی میگه کم کاری تیروئید تنبلی تخمدان داری

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم
اینا باشن عوارضش میشع نازایی؟

اگه همون اول راه درمان نکنی دردسر ساز میشه .من تنبلی تخمدان داشتم همون بار اول ک پریودم بهم ریخت رفتم دکتر با سه ماه قرص خوردن کاملا درمان شد .قضیه مال 15 سال پیشه .دیگه بعد اون هم تنبلی نداشتم .اما اگه دنبالش نری بعد ها برای بچه دار شدن باید خیلی دردسر بکشی و مدام دوا درمون کنی