2821
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۴

3628 بازدید | 20 پست

سلام تابستون شده کنارش میخوام برم سرکار شباش بیستم درس بخونم برای کنکور از الان استرس شدید گرفتم میترسم خراب کنم کنکورمو با اینکه یه سال نیم وقت دارم از الان ۲ سال عذاب خواهم کشید وبی خوابی نمی‌دونم شما لینتون کسی کنکور ۱۴۰۴ نیست هم درد باشیم

توبه شکستم🫀🙂

من 

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برنامم قلم چی با اون پیش میرم ولی تابستون نمیتونم بپرسم افسردگی گرفتم نمیتونم چیکار کنم واقعا هم میترسم از طرفی پزشکی تهران میخوام بعدش هم میخوام تلاشم رو کنم پشت کنکوری نشم

من درس میخوندم اما روشم غلط بود خیلی وحشتناک😂  الان که دارم دهم میخونم فقط حرص میخورم  ...

منم تازع شروع کردم موتورم راه نیفتاده اره یازدهم میرم از فردا صبح زود بیدار میشم بخونم اینا قرار شد برم یجا سر کار کنارش مستقل باشم عصرا شباش بشینم بخونم برای تابستون 

توبه شکستم🫀🙂

خوشبحالت مستقل شدن آرزوی منم هست 

ببین از الان بهت میگم اگه من جای تو بودم الان تابستون 

یا قلم چی ثبت نام میکردم باهاش پیش میرفتم ولی صفری پیشنهاد نمیکنم 

میتونی با آقای خادم نژاد زیست رو برو عالیه 

دوم حتما از ۲ یا ۳ ساعت شروع کن یک ربع یک ربع برو جلو اولیتت زیست و شیمی باشه که حتما تمومش کنی اگه شروع کاری زیست و شیمی خیلی سبز بزن خیلی خوبن برای شروع 

دوم بخون یکم زحمتت واسه سال بعد کم بشه بدون که دیر نیست  

من درس میخوندم اما روشم غلط بود خیلی وحشتناک😂  الان که دارم دهم میخونم فقط حرص میخورم  ...

من سر این درسا از بس دوران امتحان عذاب کشیدم سمتش میرم تنوع بدنم میلرزع هروز میشینم ۳ درس متفاوت مثلا هرکدوم یک درس یا دو درسش میخونم پشت بندش تست شو میزنم ثبت میکنم تو دفترم همینجوری فیلم نگاه میکنم دریایی خوب نفهمیدم

گفتم واقعا نمیکشم صبح تا شب بخونم اینا صبح هاش یجا هماهنگ کردم میرم اونجا هم حالم عوض شع فقط امسال شباشم میشنم تا ۳ شب اینا از ۴ عصر تا ۳ میخونم میخوابم تا ۶ بعد میرم سرکار اینا کلی تایم هزار تا کار میکنم کلاس ورزشی تکواندو میرم 

دنبال کلاس خوب هستم چون شهرستانیم کلاس خوب نیست برم مجبورم فقط کتاب تست و درسی بخونم فیلم نگاه کنم امیدم کم خوب ترازم بشع و رتبم

توبه شکستم🫀🙂

خوشبحالت مستقل شدن آرزوی منم هست  ببین از الان بهت میگم اگه من جای تو بودم الان تابستون  ...

ترجبی نیستم عزیزم انسانی ام ولی مرسی قلم چین شرکت میکنم ولی یه چند ماهی استراحت دادم سمتش نرفتم تازه شروع کردم ازموناش 

کلا اولش باید یکم با کتابا ور برم حالش بیاد ایشلا بتونم 

توبه شکستم🫀🙂

خوشبحالت مستقل شدن آرزوی منم هست  ببین از الان بهت میگم اگه من جای تو بودم الان تابستون  ...

اره حتما میخونم حداقل بهتر نخوندن و دست رو دست گذاشتنه

مرسی واقعا خوشحال شدم از دیدنت

توبه شکستم🫀🙂

برای ایم نظری ندارم چون خود من شب خوانم ولی ی سوال زیادی دور و برت شلوغ نیس؟ من نزدیک بود آیلتس زبانم رو بگیرم ولی بخاطر کنکور نشستم بست خوندم سعی کن یکم تایم بازکنی الکی نیس تابستون طلایی خود منم بخاطر مامان و بابام شهر کوچیکی هستم  ولی بزار بهت بگم برای بالا بردن تراز فقط تست تست تست و آزمون آزمون آقای خادمم هم که میگم بخاطر اینه چون ایشون یاد دادن به من باید زیست رو چطوری بخونم که باعث شد از ۵۰ به ۷۵ یا ۸۰ برسم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز