2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 53 پست

وای منم پارسال از این ویروسا گرفتم یعنی عین معتادا درد بدن داشتم ، حالت تهوع و سرگیجه و تب اصلا افتضاح بود تا نرفتم زیر سرم و دو تا امپول نزدم بهتر نشدم ، انشالله حال بچه های شماام خوب شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سه تا بچم پشت سرهم مریض شدن یه دوره خیلی سخت رو گذراندیم.خداروشکر گذشت

من همیشه میگم خودم هرچیم بشه بچه ها مریض نشن انقدر که اذیت میشم وقتی اینا مریضن زندگی ندارم بخدا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
وای از وقتی کرونای لعنتی اومد بچه های من ماهی یبار حداقل مریض میشن انگار ادم هرچی بیشتر حساسیت به خر ...

خوب عزیزم معلومه هرچی ضدعفونی کنی بدنش استلریزه تر میشه و با کوچکترین ویروس و باکتری مریض میشه. نباید بکنی

اسی همین الان اگه ببری درمانگاه یا بیمارستان کودکان یه سرم بزنه خیلی زود خوب میشه. تنبلی نکن همین ا ...

باباش بنده خدا تازه از سفر اومده خودشم افتاده حال نداره الان بیدارش کنم اونم میشه قوز بالاقوز باید تاصبح رو به سر کنم اگر ان شالله دیگه بالا نیاره صبح اول وقت میبرمش دکتر حتما

منم خواهرزاده م ۱هفته س مریص شده،اول بالامیاورد،بعدش تب بالا وباهیچی پایین نمیومد،حالا هم ازدیشب کل دهنش افت زده وصورتش ورم کرده وکل بدنش ریخته بیرون،بنده خدادیشب تا۳بیمارستان بودن،بچه هم اینقدرضعیفه هیچی نمیخوره۱هفته س هرکاری میکنن نمیتونن از پسش بر بیان داروهاشو بدن،تادیگه دیشب مجبورشدن بهش کورتون تزریق کردن

خوب عزیزم معلومه هرچی ضدعفونی کنی بدنش استلریزه تر میشه و با کوچکترین ویروس و باکتری مریض میشه. نبای ...

چیکار کنم بخدا میترسم از اینکه مریض بشن دردسرش خیلی زیادترخ

وای منم پارسال از این ویروسا گرفتم یعنی عین معتادا درد بدن داشتم ، حالت تهوع و سرگیجه و تب اصلا افتض ...

قدات شم ان شالله با دعای خیر شما عزیزم

بعضی دکترا نمیدونم چرا خی دست دست میکنن خب بچه ای که بالا اورده آب بدنش کمه دیگه سرم بده بزنه جون بگ ...

اره واقعا . میگن تعدادسرم محدوده واسه بیمارای ک واجب باشه میدن خب اخه این موردم اورژانسی بود بخدا بچم اصلا حال نداشت ی وضعی بود.

آمین عزیزم انشاالله ک بچه شما هم زودی خوب بشه 

خدایا ااااااااااا شکرت
منم خواهرزاده م ۱هفته س مریص شده،اول بالامیاورد،بعدش تب بالا وباهیچی پایین نمیومد،حالا هم ازدیشب کل ...

الهی بمیرم وای خدا کمک کنه خیلیی سخته خدایا خودت کمک کن

اره واقعا . میگن تعدادسرم محدوده واسه بیمارای ک واجب باشه میدن خب اخه این موردم اورژانسی بود بخدا بچ ...

فدات عزیزم ان شالله با دعای شما

باباش بنده خدا تازه از سفر اومده خودشم افتاده حال نداره الان بیدارش کنم اونم میشه قوز بالاقوز باید ت ...

اگه دیدی باز بالا آورد حتما حتما همون موقع ببرش.

من خودم و بچم و شوهرم گرفتیم واقعا ویروس بدیه.تا قبل سرم خیلی حالمون بد بود بعد که سرم زدیم زود سرپا شدیم.

واسه همین میگم بچه طفلک گناه داره زود ببرش نذار سختی و درد بکشه.

من بچم از ساعت ۲ونیم تا ۳ونیم چندبار حالش بهم خورد دیکه همون موقع بردیمش ببمارستان کودکان تا ۶-۷اونجا بودیم بعد که برگشتیم انگار معجزه شد.انشاالله بچه شمام زود سرپا شه و طولانی نشه.

اگه دیدی باز بالا آورد حتما حتما همون موقع ببرش. من خودم و بچم و شوهرم گرفتیم واقعا ویروس بدیه.تا ق ...

اره اگه خدایی نکرده باز بالا بیاره که حتما همون وقت میبرمش دکتر ان شالله تا صبح رو بخوابه دعا کنید