2777
2789
عنوان

بدبخت شدم 😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 53 پست
ان شالله به حق نفس های گرم شما دوستان

جوش نزن بقول بزرگترامون بچه با مریضی بزرگ میشه 

خدایا شکرت بعد ۶سال منو لایق مادر شدن دونستی 🤱🏻🤱🏻🤱🏻۱۳۹۷/۰۶/۲۴ بعد از یه خارج از رحم و یه پوچ حسینم به دنیا اومد 😍😍😍اما باز بعد۳سال از تولد حسین یه توقف رشد تو نه هفته داشتم 😔😔😔خدایا شکرت ۱۴۰۱/۰۶/۰۵ بیبی چکم مثبت شد 😍😍😍۱۴۰۱/۰۷/۲۷ خدایا شکرت قلبش تشکیل شد ❤️❤️❤️۱۴۰۱/۰۹/۰۷ان تی سالم بود شکر خدا☺️☺️☺️خدایا بقیشم به خودت سپردم این دفعه ام تنهام نزار برای انومالیم دعا کنین 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوش نزن بقول بزرگترامون بچه با مریضی بزرگ میشه 

وای از وقتی کرونای لعنتی اومد بچه های من ماهی یبار حداقل مریض میشن انگار ادم هرچی بیشتر حساسیت به خرج بده و هی ضد عفونی کنه بدتره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
برای اسهال شربت عرق نعنا یا گلاب بده

عرق نعنا  حالت تهوع  بچه منو بیشتر میکنه ‌.

گرمیه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

فعلا شربت ضد تهوعشو دادم ولی میدونم اینم باید بره سرم بزنه 😔

سرم بزنه که بهتره

خیلی سریع تر از قرص و شربت درمان میشه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

نوزاد هفت ماهه ام گرفته دو هفتس،، الان بهتره،، ولی باز غذا میخوره استفراغ میکنه،، 

ای وای الهی بمیرم خیلی نوزاد سخته

منم دوتا بچم گرفتن داغون شدیم بچه کوچیکم ی شب  هر ربع ساعت بالامیاورد و اسهال بردم بیمارستان سه شب بود ک سرم بده دکتر  مقاومت میکرد بچم حال نداشت اب تو بدنش نمونده بود تا بالاخره سرم داد

خدایا ااااااااااا شکرت
آخ الهی بگردم ان شاا...که خوب میشه تاصبح راحت می‌خوابه امیدوارم صبح هم نیاز به بیمارستان نباشه وبهتر ...

فدات بشم ان شالله سالم باشی هزیزم ،ممنون از دعای زیباتون 🥰

منم دوتا بچم گرفتن داغون شدیم بچه کوچیکم ی شب  هر ربع ساعت بالامیاورد و اسهال بردم بیمارستان سه ...

بعضی دکترا نمیدونم چرا خی دست دست میکنن خب بچه ای که بالا اورده آب بدنش کمه دیگه سرم بده بزنه جون بگیره ،خدا ان شالله بلا رو از همه ی بچه ها دور کنه

ان شاا... به حق آیه های قرآن خداوند همه‌ی بچه های طفل معصوم رو شفابده وهیچ بچه ای روی تخت بیمارستان ...

الهی امین 🥰