سلام🌺
من اکثر اوقات از معایب ازدواج میگم اما این بار گفتم یه ذره هم در مورد فواید ازدواج بنویسم
و البته این تصمیم با اتفاقی که امشب افتاد بی ارتباط نیست😅
من سالهاست درگیر سنگ کلیهام و هرچند وقت یکبار این سنگها به حرکت در میان و من رو اسیر میکنن
امروز من بیرون بودم و حالم بشدت بد شد و نمیتونستم بیام خونه زنگ زدم به همسرم و همسرم اول گفت جلسه داره ولی بعد که گفتم حالم بد شده ؛ اون کارش رو ول کرد و سریع امد من رو برد مسکن زدم و بعد رفتیم دکتر و تقریباً ۱۲ شب برگشتیم خونه
اما یادمه سال ۹۳ استان دیگری پروژه داشتم و در رفت و آمد بودم و یکبار که داشتم برمیگشتم تهران حالم بد شد و هرچقدر میگذشت هی حالم بدتر میشد
رسیدم فرودگاه مهرآباد و رفتم پارکینگ که ماشینم رو بردارم ولی دیدم اصلاً امکان نداره بتونم رانندگی کنم بخاطر همین آژانس گرفتم و رفتم خونه
اونموقع مجرد بودم و تنها زندگی میکردم از همین رو کسی خونه نبود و منم یه خودم اجازه ندادم به خانوادم ، دوستام یا حتی نامزدم زنگ بزنم که بیان ببرنم دکتر و مسکن خوردم و خوابیدم یا بهتره بگم از درد بیهوش شدن البته اگر میگفتم حتماً یکی میومد اما از نظر خودم اونا مسئولیتی در قبال من نداشتن ولی الان یکی هست که من رو ببره دکتر ؛ کیسه آب گرم بیاره ؛ غذا و داروهام رو بهم بده و حواسش بهم باشه و منم چون میدونم وظیفهاش هست عذاب وجدان نمیگیرم😅