2777
2789
ابی

چند ماه دیگ طلاق میگیرم؟

بعد طلاق ازدواج مجدد دارم؟شغل یا مشخصاتش چی هست؟کی؟

مهریه و نفقه منو میدن ؟دادگاهام چی میشه؟

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید
اره مخصوصا اتفاقی بخواد بیوفته ولی چیزهاس دیگ ن نمیذونم 

چند ماه دیگ طلاق میگیرم؟

بعد طلاق ازدواج مجدد دارم؟شغل یا مشخصاتش چی هست؟کی؟

مهریه و نفقه منو میدن ؟دادگاهام چی میشه

کاربر محدثهجون ❤️قلب_شیشه_ای°°❤️ermi❤️nyli❤️ کاربرای مهربون قدیم درخاست بدید به من اگ با کاربری جدید هستید

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چند ماه دیگ طلاق میگیرم؟ بعد طلاق ازدواج مجدد دارم؟شغل یا مشخصاتش چی هست؟کی؟ مهریه و نفقه من ...

بخدا نیدونم رو‌حرفم حساب نکنیا . بنظرم ۳یا۴یا۶ ماه جدا میشی . 

کاربری دست دو نفر♥️
بخدا نیدونم رو‌حرفم حساب نکنیا . بنظرم ۳یا۴یا۶ ماه جدا میشی . 

فکر میکنم شش ماه باشه ،در مورد حق و حقوقم حسی نداری؟میشه بقیه هم جواب بدی .می‌دونم فقط ی حسه 

فکر میکنم شش ماه باشه ،در مورد حق و حقوقم حسی نداری؟میشه بقیه هم جواب بدی .می‌دونم فقط ی حسه 

عزیزم من فقط حسم واسه خودم درسته تپش قلب میگیزم میان جلو چشمم . اره گفتم ۶ ماه . ازدواج داری ولی یخورده دیر .

کاربری دست دو نفر♥️