یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
سلام عزیزم ببخشید واسه ریزش مو چه دارویی گرفته بودیم تأثیر داشت بعد کرم برای رفع تیرگی چطور توی تاپیک دیدم نظرشما رو ممنون میشم جواب بدین
میشه برام صلوات بفرستی . من یه مادرم یه مادر که همزمان صاحب 3تا فرشته کوچولو شد شاید برای شما که امضا میخونی عجیب باشه یا شایدم جالب اما برای مادر سخت ترین کار دنیاست سختی داره خسته میشی اما یه لحظه نبینمشون دلم براشون تنگ میشه خسته ام هم از لحاظ روحی،جسمی و اقتصادی...وقتی تو تنهایی خودم گریه میکنم یکی ببینه میگه طرف دیونه اما دردی که تو دلم نمیبینه دلم خیلی گرفته هیچوقت ناشکر نیستم همیشه خدارو شکر میکنم خدا بهم سه تا فرشته داد با دنیا عوض نمیکنم روزی که به دنیا اومدن دکترا بهم گفتن یه هفته استراحت کن بعدش دیگه نمیتونی اما من روزی که از اتاق عمل اومدم بیرون تا به الان ارزوی استراحت دارم البته بازم در کنارسه قلوهام، همسرم و خانواده ام😍🥰🥰🥰🌼❤️❤️ میشه ازم حمایت کنید رشته تحصیلی من گرافیک کامپیوتر بخاطر بچه هام میخام کار کنم انواع ادیت عکس بکگراند کارت ویزیت پوستر سربرگ... شرکت خواستین وتبدیل عکس خانگی به اتیله ای اول عکس تحویل بگیر بعد هزینه پرداخت کن با کمترین هزینه😍😍🥰 15تا 25تومان ایدی تلگرام@Sahar12345678912