2777
2789
عنوان

بیاید نظر سنجی کدوم رنگ مو+عکس

255 بازدید | 12 پست

جمعه وقت گرفتم واسه رنگ مو و لایت 

رنگ روشن خیلی پسندم نیست ولی همه میگن بهم میاد مخصوصا همسرم میگه روشن بزار تیره چهرتو عوض میکنه

یه نظر بدید بعد تاپیک و بترکونید!!!

بگید بهم روشن میاد یا تیره 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

عکس و الان اپلود میکنم عکسای خودمه وچنتا رنگ مو

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هنگه بچه ها بزارید یه تاپیک دیگه بزنم 

اپلودا اشتباه بود

نعه هزیزم‌مونا نیستم

سلام عزیزم ببخشید واسه ریزش مو چه دارویی گرفته بودیم تأثیر داشت بعد کرم برای رفع تیرگی چطور توی تاپیک دیدم نظرشما رو ممنون میشم جواب بدین

میشه برام صلوات بفرستی .                                                من یه مادرم یه مادر که همزمان صاحب 3تا فرشته کوچولو شد شاید برای شما که امضا می‌خونی عجیب باشه یا شایدم جالب اما برای مادر سخت ترین کار دنیاست  سختی داره خسته میشی اما یه لحظه نبینمشون دلم براشون تنگ میشه خسته ام هم از لحاظ روحی،جسمی و اقتصادی...وقتی تو تنهایی خودم گریه میکنم یکی ببینه میگه طرف دیونه اما دردی که تو دلم نمیبینه دلم خیلی گرفته هیچوقت ناشکر نیستم همیشه خدارو شکر میکنم  خدا بهم سه تا فرشته داد با دنیا عوض نمیکنم روزی که به دنیا اومدن دکترا بهم گفتن یه هفته استراحت کن بعدش دیگه نمیتونی اما من روزی که از اتاق عمل اومدم بیرون تا به الان ارزوی استراحت دارم البته بازم در کنارسه قلوهام، همسرم و خانواده ام😍🥰🥰🥰🌼❤️❤️                                                            میشه ازم حمایت کنید رشته تحصیلی من گرافیک کامپیوتر بخاطر بچه هام میخام کار کنم انواع ادیت عکس بکگراند کارت ویزیت پوستر سربرگ... شرکت خواستین وتبدیل عکس خانگی به اتیله ای اول عکس تحویل بگیر بعد هزینه پرداخت کن با کمترین هزینه😍😍🥰 15تا 25تومان ایدی تلگرام@Sahar12345678912
سلام عزیزم ببخشید واسه ریزش مو چه دارویی گرفته بودیم تأثیر داشت بعد کرم برای رفع تیرگی چطور توی تاپی ...

سلام عزیزم 

من اول ازمایش دادم یعد زینک و ویتامین و..داد ۳تام امپول بیوتین داد

رفع تیرگی ام اسم کرم یادم نیست چند سال پیش بود