2777
2789
عنوان

ناوسکم😔...

94 بازدید | 8 پست

عشق مهربونم😭😭من خیلی دوسش دارم دو سه روز میونمون بد شده سر یهاشتباه کوچیک من... دارم دق میکنم از دوریش و هیچ کاری از دستم بر نمیاد تورو خدا دعا کنید برامون. ... هنوز کیلومترها بینمون فاصله هم هست😔دعا کنید خوب بشیم باهم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم کاریم از دستم برنمیاد... دارم از درون میسوزم😭😭

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز میاد به حال روز الانت میخندی.نمیخام مسخره ت کنما

بجاش عمیقا درکت میکنم،تجربه هاتو تجربه کردم و گاهی خودمو یادم ک میاد میگم کاش هیچچچ وقت غصه ی هیچکسو نمیخوردم.همیشه اولویتت خودت باشه وتمام

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
یه روز میاد به حال روز الانت میخندی.نمیخام مسخره ت کنما بجاش عمیقا درکت میکنم،تجربه هاتو تجربه کردم ...

میدونی این فرق داره یه آدمه از جنس خودم... خیلی حالمون باهم خوبه خطا از من بود😔

تاوان عشق سنگینه😭😔

برام دعا کن چقدر این انتظار کشندس... 

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
میدونی این فرق داره یه آدمه از جنس خودم... خیلی حالمون باهم خوبه خطا از من بود😔 تاوان عشق سنگینه😭 ...

انشاالله که به وجود همدیگه شاد میشین تاابد.اما ازمن بهت نصیحت شهر دور ازدواج نکن.حتی راه یه ساعته

کاش قبل از حرف زدن کلمات را ذره ذره میجویدیم،قورت میدادیمو هضم میکردیم،نه اینکه همه رو بلعیده …و آخر به روی طرف بالا بیاریم . . .
انشاالله که به وجود همدیگه شاد میشین تاابد.اما ازمن بهت نصیحت شهر دور ازدواج نکن.حتی راه یه ساعته

سخته؟ 

سخته؟ 

خیلی بیشتر از اونی ک فک میکردم سخته،قبلش فک نمیکردم اینطور باشه ولی به ندرت دیدم خصوصا وقتی اطرافیانمو میبینم هر لحظه از روز و شب ک بخوان پیش دوست آشنا وفامیلن.اما من مجبورم حتما با برنامه ریزی قبلی برم.گاهی اصلا نمیرسم به موقع،خلاصه خیلی چیزا ک فک نمیکردم مهم باشه الان آزارم میدن

خیلی بیشتر از اونی ک فک میکردم سخته،قبلش فک نمیکردم اینطور باشه ولی به ندرت دیدم خصوصا وقتی اطرافیان ...

اممم.... درسته بهت حق میدم