2777
2789

حتی اگ بمیرمم مهم نیس فقط کم کنم عقده شده برام اگ روزی ۱۰۰۰ بخورم ۳۰۰ ورزش کنم میتونم؟

از ته دلم میخوام لاغر شم میخوام شروع کنم ، از بازوهای گندم ک هرجا میرم جلب توجه میکنه متنفرم :(((( 

میشه تجربه هاتونو بگین؟ اینجا میبینم میگن حلقه میزنم ینی چجور حلقه ای میخرن؟

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

حاا اگ بمیری؟هیچی نخور و ورزش کن خدابیامرزتت

اره در این حد🤕

ممنون

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ترامپولین بخر  روزی دوساعت کار کن روش خیلی جواب میده یا برو باشگاه جامپینگ

چجور میشه رو اون کارکرد😐🤔

قدو وزن و سنت روبگو

۱۷

۱۵۵

۷۶😑😑😑😭😭😭😭😭😭😭😑😑😑

نه با ۱۰۰۰ تا نمیشه ماهی ۱۰ کیلو کم کرد تو همین ۱۰۰۰ تا رو بخور ورزشم کن فوقش تو ۵ ماه که کم میشی

کاش بتونم ، مرسی🙂❤️

آخی چقد سنت کمه.  من۳۴سالمه و آرزومه لاغر بشم ولی هر چی تلاش کردم نشد.  تو قطعا میتونی سنت ...

من تا اونجایی ک یادمه از همه همکلاسیام هم تپل تر بودم هم قد کوتاه تر مثلا اگ اونا وزنشون ۴۰ بود من ۵۰ بودم اگ اونا قدشون ۱۶۵ بود من ۱۵۵ ، این خیلی حس مضخرفیه😔💔💔💔💔

منم باید برای باردار شدنم ۲۰ کیلو کم کنم یک امپول برام نوشته گف خیله کمک میکنه به لاغری فردا میرم می ...

چه امپولیه حالا