2777
2789
عنوان

لباس عروس

223 بازدید | 11 پست

تاحالا لباس عروستون رو فروختین؟

من میخوام فقط ردش کنم بار اضافیه رو دستم😂

اگه فروختین کجا فروختینش؟

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوار 

گذاشتم خیلی مزاحم شدن

البته شمارم هاید بود

ولی چرت و پرت میگفتن تو پی‌ویش

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

پیج اینستا هست لباس عروس دست دوم 

ولی باید جدید باشه 

ولی خیریه هم بدی چند نفر استفاده کنم ثواب داره 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
وای چطور دلت میاد یادگاری هست من مامانم بعد ۳۶ سال هنوز دارتش ، خودمم نگه داشتم 

اخه من از ایران خارج شده بودم موقت

الان تصمیم گرفتم که کلا برم اومدم یه سری کارارو بکنم دیگه سنگینی اضافیه برای جا به جایی و اینا بخاطر همین ترجیح دادم بفروشمش

بردنش دردسره فقط برام به جاش وسایل مهمتر میتونم ببرم

اخه من از ایران خارج شده بودم موقت الان تصمیم گرفتم که کلا برم اومدم یه سری کارارو بکنم دیگه سنگینی ...

پیجای اینستا هستن،منم لباسم رو میخواستم بفروشم توی دیوار گذاشته بودم،ولی توی اینستا اول مبلغ رو میگیره بعد میزارع تو پیجش،فروش هم نرفت دیگ ب اون مربوط نیس،ب نظرم بیشترشون فیکن،همون دیوار و شیپور بهترن،مزون هم ببری ب قیمت چی بگم ازت میخرن،چوس تومن،حتی پول پارچه شو نمیدن،یا بزار دوباره دیوار یا اینکه توی می نی سایت هم آگهی کن