2777
2789
عنوان

یکم باور

126 بازدید | 6 پست

میدونید من یه فیلم راجب یهودی ها داشتم نگاه میکردم

راجب نسل کشی یهودی ها تو جنگ جهانی دوم بود

هزاران بچه یتیم شدن چون مسیحی ها فکر میکردن ک یهودی ها حضرت مسیح رو کشتن

اونجا ب این نتیجه رسیدم ک من از دینی ک یک بچه رو یتیم کنه و در ب در متنفرم 

حالا میخواد دین اسلام باشه ک داعش ملت رو میکشه

یا مسیحیت باشه ک یهودی ها رو نسل کشی کرد

یا اون یهودی باشه ک بچه یه فلسطینی رو بی پدر و مادر گذاشته 

قانون تمام دین ها داشتن عقل و نجات جان انسان هاست ک انسان ها در برابر هم در ارامش زندگی کنن با وجود تفاوت های اندیشه

میدونید یه جاهایی از ملت خودمون بدم اومد

گفتم چرا ما میگیم مرگ بر فلان کشوری؟

واقعا چرا؟مگه ملت بی گناه یه کشور چه کاری در حق ما کردند؟چرا باید مرگ رو سزاوار یه عده انسان بدونیم ک حتی باهاشون صحبت و معاشرتی نداشتیم

احساس میکنم ک خیلی مغزهای کوچیک داریم ک براحتی میتونن مغزمون و شستشو بدن ک با ملتی دشمن باشیم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

دقیقا خیلی مغز ها کوچیکه داعش اسلام واقعی نیست تکفیری مرگ بر فلان کشورم منظور دولت یک کشور😐

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

داعش که دست سازه..ربطی به اسلام نداره.. همه دنیا می‌دونن دیگه کار آمریکاست...

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی چرا نمیگیم مرگ بر عراق

یا مرگ بر روسیه 

مگه عراق هزاران نفر لز ملت مارو تو ۸سال جنگ نکشت؟

یا روسیه رو ک توپیمان ترکمنچای نصف ایران رو باسیاست خرید و غصب کرد

ما ک از عراق و روسیه خیلی بیشتر از کشورهای دیکه ضربه و صدمه خوردیم 

الان چی شده ک باهمه دنیا قهریم ولی بادشمن های اصلیمون دوست جون جونی؟

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

مشکل از دین ها نیست مشکل از انسان هایی هست که دین رو مطابق خواسته ی خودش تغییر دادن کسانی که توی دین افراط و تفریط میکنن و دنبال حاشیه هستن اصل دین پرستش خدای یگانه است نه دشمنی و کینه درست کردن و گفتن اینکه هزاران سال پیش کسی یکی از پیامبران یا معصومین رو کشته ما باید کینه بگیریم لعن و نفرین کنیم یا انتقام بگیریم 

مشکل از دین ها نیست مشکل از انسان هایی هست که دین رو مطابق خواسته ی خودش تغییر دادن کسانی که توی دین ...

احسنت بانظرت موافقم 

پس مرگ بر چنین انسان هایی ک تمام دنیا رو ب گند کشیدن 

بنظرم این خیلی بیشتر رواست

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
دقیقا خیلی مغز ها کوچیکه داعش اسلام واقعی نیست تکفیری مرگ بر فلان کشورم منظور دولت یک کشور😐

باریکلا به شما ، چیزایی رو که من می‌خواستم بگم شما گفتید 👍

آقا هستم! این گناه کمی نیست!