2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من درد زیاد داشتم جوابش هم‌‌نرمال بود و لوله هام بسته نبود،والا تحمل دردم خوبه اصنم اهل اغراق و لوس بازی نیستم ،اگه اینجا بهم گفته بودن درد داره یه شیاف میذاشتم قبلش،ولی خب اینم بگم که کل دردش حدود پنج دیقه بود

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
وای خدا از دهنت بشنوه. به نظر شما با بیهوشی نرم؟؟

ن بابا

کاش پیشت بودم خودم میبردمت می اوردمت

من با این روشی ک گفتم با اتوبوس برگشتم خونه

خودتو شل شل بگیر 

هر چی شل تر بگیری خونریزی بعدش کمتر

هی  نفس عمیق بکش

شل بگیر فقط

شیاف دیکلفناک ۱۰۰ یکی یک ربع قبل عکس 

از مقعد بزار

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من درد زیاد داشتم جوابش هم‌‌نرمال بود و لوله هام بسته نبود،والا تحمل دردم خوبه اصنم اهل اغراق و لوس ...

گلم بی حسی داشتی؟ من آستانه دردم خیلی پایینه خیلی... شما بعدش باردار شدین؟؟

درد اصلیش ۳۰ ثانیه هست

اگه دیدی خیلی درد داری همش ب خودت امیدواری بده بگو آخ جون لوله هام بسته بوده داره باز میشه مدام ب خودت روحیه بده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شوهرت ازمایش داده ؟ من دکتر گفت عکس رنگی گفتم اول شوهرم ازمایش بده بعد من میرم الان فهمیدم شوهرم مشک ...

اره عزیزم داده مشکلی نداره منم هیچ مشکلی ندارم فقط بی دلیل حامله نمیشم تا اینکه دکتر گفت یه عکس رنگی برو خیالمون راحت شه

گلم بی حسی داشتی؟ من آستانه دردم خیلی پایینه خیلی... شما بعدش باردار شدین؟؟

نه اگه بیحسی داشتم دگ مشکلی نداشتم ،من نه نشدم رفتم با ivf باردار شدم،البته من اقدامهای خوب و منظم نداشتم کیست آندومتریوز تخمدان هم داشتم،انجام عکس رنگی رحم خیییلی واجبه عزیزم تو موسسه ناباروری که میرفتم تو هر مرحله میپرسیدن عکس رنگی رفتی یا نه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..