2777
2789
عنوان

برای دل خودم..😭

230 بازدید | 10 پست

برای تو مینویسم عزیز مامان..

من آرزوم بود هرچه زودتر مامان بشم

کرونا بود بابا میگفت فعلا بچه نمیخوایم.کرونا باعث استرس میشه بذاریم برای بعد از کرونا...

اوضاع کرونا بهتر شده بود..

با کلی برنامه ریزی با هزار شور و شوق تو رو از خدا خواستیم..

نشد..

یک ماه.. دوماه..سه ماه..ده ماه..یک سال..یک سال و نیم..نزدیک دوسال گذشت و تو نیومدی..

هرماه دلم شکست .. هرماه چقدر که به خاطرت گریه کردم..

عزیزکم تو قرار بود با پسر دایی به دنیا بیای.پسر دایی الان۹ ماهشه قشنگم..

وقتی واسش لالایی میخونم اشکم ناخودآگاه میریزه..قلبم خورد میشه..

آخرین باری که با هزار امید رفتم پیش دکتر بهم گفت دیگه برو واسه iui.هیچ راهی نداره.تازه اینم معلوم نیست نتیجه بگیری..

راست میگه تنبلی تخمدان که اصلا ربطی به iui نداره.

وقتی از مطب دکتر برمیگشتیم سرمو گذاشتم تو کنار بابایی کلی گریه کردم..یه لحظه نگاه کردم دیدم بابایی هم بی صدا داره اشکاشو پاک میکنه..قلبم ترکید..😭

اونشب تو مسیر ناخودآگاه فقط به یه چیز فکر میکردم و اشک میریختم.به این که یعنی حضرت عباس نمیتونه برامون یه کاری کنه؟فقط واسه بقیه باب الحوائجه؟

تصمیم گرفتم برم سراغ درمان طب سنتی..

دکتره رو نمیشناختم اما رفتم پیشش..

یه دارو بهم داد گرون بود اما انقدر بهم قوت قلب داد امیدوارشدم خریدمش.

یک ماه و نیم باهزار امید مصرف کردم.پریودم عقب افتاد.یه روز .. دو روز.. پنج روز.. میترسیدم تست بزنم منفی بشه اما بالاخره باید تکلیفم معلوم میشد.

تست زدم منفی شد😭 دنیا رو سرم خراب شد خیلی دلم شکست..خیلی گریه کردم..دیگه صبرم تموم شد.

رفتم دکتر درکمال ناباروری اون دارو به جای اینکه منو درمان کنه برعکس یه کیست گنده بهم داده بود.

خیلی دلم گرفته از صبح دارم اشک میریزم

خدایا یه آدم درستی رو سر راهم قرار بده که راه و چاه رو بهم نشون بده.

نمیکشم دیگه خداااااااااا

کمکم کنننن

خستممممم

حالم خرابه

داغونممممم😭😭😭

خدایا ازت خواهش میکنم منو لایق مادر شدن بدون.

خذایاااا صدامو بشنووووو😭😭😭😭

دلم شکست با متنت امیدوارم بحق باب الحوائج مادر بشی و بچه سالم بغل کنی خودمم کشیدم این دردو سیدم همین الان دلم شکست از ته قلبم ارزومه زودی مادرشی و کوچولوتو بغل کنی🥺😭

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر با متنت دلم گرفت و اشک تو چشام جمع شد یا امام حسین منم تنبلی تخمندان شدید دارم اصلا بچه هم نیوردم ولی میخوام اقدام کنم یعنی باردار نمیشم؟

در من امیدیست می آید و میرود، ولی هرگز نمیگویمش بِدرود🌱♥️

کم نیار تو راهت مصمم باش به هر کسی اعتماد نکن برا دوا درمون. ایشاالله خدا نگاه مهربونشو نصیب دل شکستت بکن و به زودی زود چشم انتظاری به آخر برسه.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

قشنگت درکت میکنم عزیزم 

من نازام 😭

انقدر گریه کردم زجه زدم عروسک بغل کردم 

اخرش به این نتیجه رسیدم که باید برای همیشه بیخیال بشم چون شرایط من فرق داره تنها راه مادر شدنم فقط رحم اجاره ایی و تخمک اهدایی همین که اونم ........

آرامش را در رهايى يافتم و رهايى را در اميد نبستن به هيچکس وهيچ چیز..🌌

یکی آرزوش اینه ازمجردی فقط بیاد بیرون.... اون یکی ارزشو بچه داشته باشه.... یکیم دلش میخاد پسر باشه بچش...... اون یکی میگه کاش مجرد بودم ومتاهل نبودم یکیم میگه کاش اصلا بچه نداشتم...... دنیای عجیبیه ..... اونچه رو تو داری آرزوی منه واونچه رو من دارم آرزوی دیگریست خدایا هممون رو به آرزوهامون برسون الهی امین