2777
2789

چندوقتی هس اینطوری شدم وقتی شیر میخوره چندشم میشههههه ی حس بدی پیدا میکنم ک فقط دوست دارم زود ول کنه و رو اعصاب تر اینکه وقتی از یکی شیر میخوره اون یکی حتماااا باید تو دستش باشه . چکار کنم هنوز زوده از شیر بگیرم و اینکه ن شیشه میگیره ن شیرخشک میخوره .حالم بدههههههه چندششششش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس من بخاطر آلرژی تا چهار ماهگی سینه نمی‌گرفت با سرنگ بهش شیر میدادم یادمه اون موقع ها میگفتم یعنی میشه یه روز بچسبی به سینه ول نکنی ؟ 

چی شده که انقدر متنفر شدی ؟ اگه بیشتر از بیست دقیقه میمونه مشکل از شیردهیت هست دیگه نهایتا خونه پرش بیست دقیقه باید زیر سینه بمونه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

چ عجیب.تابحال نشنیده بودم

من بچم کمکی هم میخورد حساسیت پروتیینی داره من رژیم سختی داشتم.تا غذاخور شد از شیردهی راحت شدم دیگه غذا و شیرخشک میخوره

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
وای نگوو  شیر میخوره تو چشمات نگاه میکنه خیلی خوبه که  یه دوماه دیگه صبر کن بعد از شیر ب ...

اقا از بچم ک بدم نیومده 😢 از همین شیردهی ... ی حس قلقلک اونم سینمو همینطور میکشه 😤 وای

پس من بخاطر آلرژی تا چهار ماهگی سینه نمی‌گرفت با سرنگ بهش شیر میدادم یادمه اون موقع ها میگفتم یعنی م ...

ن بابا از نوزادی تا الان یکبارم بیست دقیقه نبوده ... خیلییییی طول بکش هفت دقیقه هشت دقیقه 

اقا از بچم ک بدم نیومده 😢 از همین شیردهی ... ی حس قلقلک اونم سینمو همینطور میکشه 😤 وای

چاره ای نیست چون شیشه هم نمیگیره باید صبر کنی اخه 

حداقل تا یکسالگیش

کاربری دو نفره 😁ذکر مشکلات اطرافیان از زبون خودشون😁

منم دوست ندارم و چندشم میشه.هیچوقت درک نکردم مردم چجوری خوششون میاد.اما گناه داره وقتی شیشه نمیگیره. ...

اره هیچکاری نمیشه کرد تحمل میکنم چون خیلییی وابستس ولی واقعا رو مخه اون یکی نوکشو میگیره بین انگشتاش فشااااار میده اینم ک تو دهنشه همینطور میکشه 😑 وای