2777
2789
اقاااا دکتر نامه میده برای کورتاژ. جنینی که رشدش متوقف شده یا مشکل داره رو کورتاژ میکنن. کجاش گناهه؟

عزیزم بیا بزن منو😐چته خواهر

میگم اصلا نمیدونم چیه فق میدونم سقط گرفتن جون یه انسانم گناهه قتل گناهه اوکی؟ حالا چرا دچس داری هی افکارتو بکنی تو سر من عیسی به دین خودش‌موسی به دین خودش. ریپ نزن بی عصاب😐

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
سقط بچه گناه نیست؟ فانونی یا غیر قانونی من نمیدونم اصن چیه فق شنیدم سقط جنینه گنااه خب جون یه انسانو ...

وای منم دوست ندارم هرچی باشه چسبیده به وجود آدم.حالا مریض باشه و بخاد عذاب بکشه عیب نداره ولی در غیر این صورت جاش روی چشم ادمه

دختر۹ ساله.پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیا بزن منو😐چته خواهر میگم اصلا نمیدونم چیه فق میدونم سقط گرفتن جون یه انسانم گناهه قتل گناه ...

داشتم بهت یاد میدادم که سقط غیرقانونی و گناه با قرص انجام میشه نه کورتاژ😁 که البته کاش کورتاژ میشد درسته که‌ گناهه ولی حداقل مادر بلایی سرش نمیومد

بله.خیلی جراحی سختی بود.میترسم دیگه حامله نشم.نمیدونم چرا کورتاژم کرده دکتره

اره برای اینم کورتاژ میکنن چون اندومتریوز ضخامت دیواره رحمه. نگران نباش اگه مشکل دیگه ای نداشته باشی باردار میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز