a_queen مدیر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3459 عنوان ژیلت | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 18 پست میخوام ژیلت بکشم چی استفاده کنم که موهام زیاد و زبر نشن؟ و اینکه اگه جهت رویش مو بکشم مشکلی پیش نمیاد؟یه مارک ژیلت خوبم ممنون میشم معرفی کنین متاسفانه وقت کار های دیگه ام ندارم از جمعه هم همش باید برم استخر واسه تمرین و تیم و اینا 1402/04/21 | 18:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بغلللل عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 735 اها مرسی مارک ژیلتی که استفاده میکنین چی هست؟ من خودم برند خاصی استفاده نمیکنماز اینایی که همه جا هست فکر میکنم بهشون میگن تی جیولی خواهرم ونوس استفاده میکنه و راضیه
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3459 من خودم برند خاصی استفاده نمیکنم از اینایی که همه جا هست فکر میکنم بهشون میگن تی جی ولی خواهرم ونو ... اها خیلی ممنونم پس فقط با روغن بچه پوستتون خراب نشده؟؟
بغلللل عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 735 اها خیلی ممنونم پس فقط با روغن بچه پوستتون خراب نشده؟؟ خواهش میکنم 🍬💋ببین اول با شامپو بدن لیف میزنمبعد کمی بدنمون خشک میکنمباید یکم مرطوب باشهبعد با روغن بچه ژیلت میکشمبعد حمام هم که لوسیون بدن استفاده میکنمو خب بله تا حدودی راضیم
a_queen مدیر استارتر عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3459 خواهش میکنم 🍬💋 ببین اول با شامپو بدن لیف میزنم بعد کمی بدنمون خشک میکنم باید یکم مرطوب باشه بع ... اهاا خیلی ممنون ✨❤️منم همین کارو میکنم مرسی امیدوارم نتیجه بده من تا الان اپیلاسیون میکردم داغون شدم واقعا