2777
2789
عنوان

فوری بارداری

128 بازدید | 20 پست

سلام دوستان عصرتون بخیر من چهار روز از موعد قاعدگیم گذشته و پریود نشدم فردا که میشه سی و پنجمین روز میخوام برم ازمایش بتا همم میخواستم برم سونوگرافی که اگه خدای نکرده یه چیز دیگه بوده باشه سونوگرافیم دستم باشه چون پسفردا جمعس روز بعدش میرم دکتر گفتم سونوگرافیم دستم باشه وگرنه باید بنویسه سونو و من یکشنبش نوبت بگیرم خود دکترم فقط شنبه و سه شنبه هست نمیخوامم بمونم برا سه شنبه بنظرتون سونوگرافی نشون میده که فرد بارداره یا نه؟ چون قبل از اینکه نتیجه بتا معلوم بشه میخوام برم سونو میگم یعنی سونو ممکنه که چون نمیدونه اونی که تو شکمه پچس یا چیز دیگه خطا کنه یا معلوم میشه؟؟

ممنون میشم کمکم کنین خیلی فکرم درگیره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیبی چک عصر تست کردم خط تی یجوری خیلی خیلی کمرنگ افتاد که با چراغ قوه و اینا معلوم میشد گفتم شاید تو ...

خب وقتی خطی وجود نداره کجا بری دیگه؟

وایسا بخاطر اقدام شاید بهم ریخته پریودت اگه چن روز دیگه نشدی میری دکتر امپول میده پریود میشی

عزیز یه بیبی چک الان بذار مثبت شد فردا برو آز بتا بده و تا هشت هفتگی به هیچ‌وجه سونو نرو

بیبی چک عصر تست کردم خط تی یجوری خیلی خیلی کمرنگ افتاد که با چراغ قوه و اینا معلوم میشد گفتم شاید توهم زدم اصلا خطی وجود نداره🥲 واسه همین گفتم برم معلوم شه که منفیم باشه به احتمال زیاد برم سونو که علت نشدن مشخص شه نمیدونم چیکار کنم 

عزیز یه بیبی چک الان بذار مثبت شد فردا برو آز بتا بده و تا هشت هفتگی به هیچ‌وجه سونو نرو

بیبی چک عصر تست کردم خط تی یجوری خیلی خیلی کمرنگ افتاد که با چراغ قوه و اینا معلوم میشد گفتم شاید توهم زدم اصلا خطی وجود نداره🥲 واسه همین گفتم برم معلوم شه که منفیم باشه به احتمال زیاد برم سونو که علت نشدن مشخص شه نمیدونم چیکار کنم