2777
2789
عنوان

شما پای عشقتون میمونید یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقل ۲۰سالگیم باشه به پای عشقم میمونم اما اگه عقل ۳۰سالگیم باشه با شرایط مالی و البته اگه اخلاقی خوبه ازدواج میکنم 

بستگی به سنت داره 

ببین عشق همه چی زندگی نیی پولم همه چی نیس 

ولی هر دو کنار هم باعث عاشقی میشه 

وگرنه عشق خالی سر یه ماه تموم 

تو هم دختری پسر نیستی بگی این نشد یکی دیگه ممکنه اصلا خانوادت اجازه ندن بعد دو سال باهاش ازدواج کنی یا پسر جا بزنع خیانت کنه و... 

دختر تو جامعه جهان سوم ایران نمیتونه شوهر انتخاب کنه پس باید موقعیت خوب رو ترجیح بده

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !

از منی ک همسرم ن پول داره ن خونه ن ماشین و سختیای دنیا هم کشیدم داشته باشید هیچوقت با بی پول ازدواج نکنید هرچی ک تو دلتونه میشه عقده؛البته نمیگم تو این گرونی جوونامون باید همچی داشته باشن ولی حداقل ۵۰.۵۰باشن؛شمام ک اگ دوسش داری یک دو سال چیزی نیس بهش وقت بده البته اول ببین جَنَمشو داره یا ن ..........

وقتی یه نظری میدم باب دلت نیس لازم نیس ریپ بزنی باشه عزیزم؟😊

اگه فک میکنی طرفی ک باهاشی ادم خوبیه و واقعا قصدش باهات جدی و عمیقا ازش شناخت داری باهاش بمون

شاید طرفی ک میگی خاستگارته ادم خیلی اوکی و پولداری باشه ولی تو ازش هیچ شناختی نداری میتونی همچین ریسکی و بپذیری؟ و دوم همون پسری که باهاشی میدونه خاستگار داری و مهم اینه ک عکس العملش چیه این خیلی مهمه چون معلوم میشه طرف میخادت یا نه

من این راهو رفتم، من روابط عاشقانه مو رها کردم و با کسی ک فک می کردم خیلی از جهت موقعیت مناسب منه ازدواج کردم، اما همش ب یاد روابط قبلی ام بودم، چون عاشقانه هایی ک داشتم آنقدررر عمیق بود ک هیچی جاشو نمی‌گرفت...بعد از یک سال عقد جدا شدم، و با همون کسی ک سال ها عاشقش بودم ازدواج کردم...حالا شما می تونی، پای عشقت بمون، بازم معلوم نیست چی پیش بیاد، اگر هم بعد از دوسال خدای نکرده روابط تون به هم خورد باید محکم باشی و ب موقعیت های گذشته ات فکر نکنی🥲💝

سازش 🍀🍃🌱
من حقوق ملیاردی رو فدای یتار موی عشقم کردم♥️قطعا عشق♥️   امیدوارم خدا جواب سختیامونو با رسیدنم ...

ولی متاسفانه پشیمونیش برات میمونه چون عمدتا بگیر نیستن.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
تواین شرایط بودم حتی طرف مولتی میلیاردر بود ولی پای عشقم موندم الانم 4 سال با عشقم ازدواج کردیم

میشه تاپیک منم یک سر بزنین

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

من بشخصه بااونی ک اخلاقش آدمیزادی تره ازدواج میکردم اخلاق از نظر من از پول و عشق و همه چیز مهم تره

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
من این راهو رفتم، من روابط عاشقانه مو رها کردم و با کسی ک فک می کردم خیلی از جهت موقعیت مناسب منه از ...

خوش بحالت که بهش رسیدی 

واسه من فقط شد یه حسرت گوشه قلبم💔

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫