2777
2789

دیشب تاپیک زدم خلاصه میگم شوهرم بچه ام کوچیک بود بهم خیانت کرد منم بخشیدمش ولی خوب اعتماد قبل برنگشت . من خودم شاغل هستم ولی چیزی تو زندگی به نامم نیست سال پیش نصف طلاهام رو فروختم ماشین خریدیم بعد چند ماه ماشین قرعه کشی به نام شوهرم افتاد که بهتر از ماشین خودمون هست الان می‌خوان بدن قرار شده ماشین خودمون رو بفروشیم ولی باز ۱۰۰ کم داریم بهم گفت چند روز پیش بیا نصف دیگه طلاهات رو هم بفروش در عوضش ماشین رو میزنم به نامت گفتم باشه بعد گذشت گفت سال دیگه میزنم چون شغل آزاد داره میگه پرونده مالیاتی دارم بعد من امروز دوبار زنگ زدم اداره مالیات شرایط رو کامل توضیح دادم گفتن همون دو سه تومن که وقت انتقال سند صفر میدین همون هست دیگه مالیات دیگه نیست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بعد من اینو بهش گفتم مالیات تعلق نمیگیره بعد گفت کار عقلانی نیست دو تومن بدیم انتقال سند بدیم من الان پول ندارم دو تومن بدم گفتم اشکال نداره من خودم دو تومن هدیه تولد مامانم بهم داده میدم