2777
2789
عنوان

هیچی همین طوری..

57 بازدید | 2 پست

تف به این پول کثیف😂😂

میخوام برم باشگاه ثبت نام کنم پول ندارم 

میخوام برم گواهینامه بگیرم همچنان پول ندارم 

کلن تو این دنیای پر از همهمه منم تنها با مامانم که جفتمون داریم از تنهایی میمیریم فامیلامونم که خودشون باهم حال میکنن پولم نداریم فقط در حدی که ابرومند زندگی کنیم فعالیت اضافه ای نمیتونیم بکنیم تو این هاگیر واگیرم دانشگاه ازاد میرم یه من پول میگیره ازمون 

کلن از نوجوونیو جوونیم هیچی ندیدم فقط درس خوندمو گفتم اینه که ایندمومیسازه کلن یه بار فقط تو عمرم با دوستام رفتم بیرون تو این دنیا فقط مامانم بهم تولدمو تبریک میگه

قبلنا ولی این طور نبود خیلی زندگی بهتری داشتیم به زندگی امید داشتیم ولی نمیدونم چی شد که تا این حد تنها شدیم مث یه مرده متحرک

نمیخوام انرژی منفی بدم یا ناشکری کنم که البته ناشکری میشه ولی اگه جفتمون الان بمیریم خیلی خوشحال میشیم که البته اینم خیلی برا کسی مهم نیست

اوخی

همه رفتند بخوابند و منم در به دری     فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈.     ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان