2777
2789
عنوان

کمککککککک لطفا

151 بازدید | 32 پست

یه نفریو خیلی دوس دارم مجازی اشنا شدیم ۴ماهه تکو توک چت داشتیم باهم دیشب جدی بهم پیشنهاد داد ولی رامون دوره اون تهرانه من تبریز خودشم میگفت فوقش سه ماه یه بار بتونه بیاد چیکار کنم به نظرتون🥲نه دلم کوتاه میاد نه بگم بهش نه با عقلم جور درمیاد سختیای این رابطه رو تحمل کنم💔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

تهران پرع از دخترای جورواجورع چیزی که زیاد دخترع  همه هم تنناز  دل نبند بهش

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
عزیزم همه چیو در نظر بگیر منطقی تصمیم بگیر میتونی طاقت بیاری دیر به دیر ببینیش؟

دقیقا به همین چیزا فک میکنم میخام قبول نکنم ولی این دل زبون نفهمو چیکارش کنم اخه🥲

تهران پرع از دخترای جورواجورع چیزی که زیاد دخترع  همه هم تنناز  دل نبند بهش

یکی از دوستام میگفت موندم چرا باید این همه راه بیاد وقتی میتونه تهران رل بزنه میگه شاید هدفش یه چیز دیگس اصلا نمیدونم واقعا🥺

اخه خیلی میخوامش🥲💔میترسم پشیمون شم بعدا

ما همه ی روزی یکیو میخاستیم ولی تهش راهیو ک عقلمون گفت دلمون قبول نداشتو رفتیم
بازم بستگی ب اون رابطه و به اون ادم داره اگ میدونی میتونی از پس سختیاش بر بیای انجامش بده اگرم شک داری خدتو اذیت نکن

یکی از دوستام میگفت موندم چرا باید این همه راه بیاد وقتی میتونه تهران رل بزنه میگه شاید هدفش یه چیز ...

ببین مواظب باش ازت سو استفاده نکنه

Saylent  قبلی🍀🍀🍀   خدایا تو با من باش❤ بگذار عالمی از من جدا گردد     چو یک دم با تو بنشینم   دل از هر غم جدا گردد
لانگ دیستنس کلا خیلی سخته پیر میشی توش احتمال اینکه به یه جایی هم برسه یک در هزاره تازه اگه طرفت ...

میدونم دقیقا چی میگی یکی از دوستامم بعد ۴ سال لانگ دیستنس کات کرد داغون شد ولی پسره خیلی موقعیت خوبی داره منم دوسش دارم شدید قشنگ سر ۲راهی‌ام

عزیزم تو ۴ ماه که هیج من مجازی با یکی ۲ سال بودم من لرستان بودم اون موقعه اون اهواز گذشتو گذشت تا گفت بیا جدا شیم چون دور بودیم از هم سرد شدیم باهم و اونم خانوادش قبول نکردن درسته هنوز که هنوزه بهش فکر می کنم ولی فهمیدم ما واسه هم ساخته نشدیم یروزی باید جدا می شدیم تمومش کن بنظرم

#عادت_کن_به_وجود_کسی_عادت_نکنی}] #بعضیا_با_تمام_وجود_بی_وجودن}] #منو_تو_ما_که_نشدیم_هیچ}] #من_نیمی_از_خود_را_باخته_ام}]